GENEL BAŞKAN YARDIMCIMIZ YILDIZ VE HAK-İŞ ÇALIŞANLARI TEMEL İLKYARDIM EĞİTİMİ ALDI

24 Eylül 2021 18:04, Haberler


GENEL BAŞKAN YARDIMCIMIZ YILDIZ VE HAK-İŞ ÇALIŞANLARI TEMEL İLKYARDIM EĞİTİMİ ALDI

HAK-İŞ Genel Başkan Yardımcımız Dr. Osman Yıldız ve HAK-İŞ çalışanları, temel ilkyardım eğitimi aldı. 

HAK-İŞ Afet İşleri Komitemiz tarafından gerçekleştirilen “Temel İlkyardım Eğitimi” AFAD Ankara İl Müdürlüğü eğitmenleri tarafından 23-24 Eylül 2021 tarihlerinde Konfederasyonumuz HAK-İŞ’te gerçekleştirildi. Eğitime, HAK-İŞ Genel Başkan Yardımcımız Dr. Osman Yıldız başta olmak üzere HAK-İŞ çalışanları katıldı.

Eğitim programında; Genel İlkyardım Bilgileri, Boğulmalarda İlkyardım, Bilinç Bozukluklarında İlkyardım, Vücut Sistemleri, Acil Taşıma Teknikleri, Böcek Sokması ve Hayvan Isırıklarında İlkyardım, Göze, Kulağa ve Buruna Yabancı Cisim Kaçmasında İlkyardım, Hava Yolu Tıkanıklığında İlkyardım, Kanamalarda İlkyardım, OED Kullanımı, Şok ve Göğüs Ağrısında İlkyardım, Çocuklarda ve Erişkinlerde Temel Yaşam Desteği konularında hem teorik bilgi hem de uygulamaya dayalı bir eğitim programı gerçekleştirildi.

Eğitimlerin ardından yapılacak teorik ve uygulamalı sınavlarda başarılı olan kursiyerlere İl Sağlık Müdürlüğü onaylı sertifika ve Avrupa ülkelerin de geçerli AFAD “İlkyardımcı Sertifikası ve Kimlik Kartı” verilecek.


HABERE AİT GÖRSELLER :

24 Eylül 2021 18:04, Haberler


© 2021 HAK-İŞ Konfederasyonu