YILDIZ'DAN POLYAK EYNEZ ENERJİ’YE ZİYARET

04 Ekim 2021 14:20, Haberler


YILDIZ'DAN POLYAK EYNEZ ENERJİ’YE ZİYARET 

Genel Başkan Yardımcımız Dr. Osman Yıldız, 4 Ekim 2021 tarihinde, İzmir’de Polyak Eynez Enerji Üretim Madencilik San. ve Tic. A.Ş.'yi ziyaret ederek Genel Müdür Serkan Bahçekapılı ile görüştü. Yıldız, ziyaretin ardından  maden işçileri ile biraraya geldi. 

Ziyarette Genel Başkan Yardımcımız Dr. Osman Yıldız’a, Öz Maden İş Sendikamızın Genel Başkanı Fahrettin Kütükçü, ve HAK-İŞ Uzman Yardımcımız Mert Tezer eşlik etti.

Yıldız, Maden İşçilerine Hitap Etti

Ziyaret sonrasında işçilerle bir araya gelen Genel Başkan Yardımcımız Dr. Osman Yıldız, “Hem çalışacağız, hem ekmeğimizi kazanacağız, hem de sağlık önlemlerimize dikkat edeceğiz. İş sağlığı ve güvenliği bizim için çok önemli. İnsanlar hem burada çalışacak hem emekli olacaklar. Bunun için çalışırken bütün önlemlere dikkat etmemiz lazım” diye konuştu.

Yıldız, iş güvenliği konusunda alınacak önlemlerin işvereni de memnun ettiğini belirterek, “İş güvenliği konusunda sorunlarınız varsa bunları sendikamız aracılığıyla iletebilirsiniz. Bizim için sağlık ve güvenlik çok önemli. Çünkü hepimizin ailesi var. Rabbim, hepinize sağlıkla ve mutlulukla çalışmayı nasip etsin” dedi.


HABERE AİT GÖRSELLER :

04 Ekim 2021 14:20, Haberler


© 2021 HAK-İŞ Konfederasyonu