YILDIZ, İZMİR'DE TEMSİLCİLERLE BİR ARAYA GELDİ

04 Ekim 2021 14:10, Haberler


YILDIZ, İZMİR'DE TEMSİLCİLERLE BİR ARAYA GELDİ

Genel Başkan Yardımcımız Dr. Osman Yıldız, 4 Ekim 2021 tarihinde, Öz Maden-iş Sendikası Ege Bölge Başkanlığı’nın açılışı için bulunduğu İzmir'de Konfederasyonumuza bağlı sendikalarımızın şube başkanları ve iş yeri temsilcileri ile bir araya geldi.

“Ege Bölge Başkanlığımız Hayırlı Olsun”

Öz Maden-iş Sendikası Ege Bölge Başkanlığı’nın tüm çalışanlara hayırlı olması dileğinde bulunan Yıldız, “Yeni binanız, yeni görev yeriniz hayırlı ve uğurlu olsun” diye konuştu.

“Bizi Bu Noktaya Getiren İlkelerimiz ve Değerlerimizdir”

HAK-İŞ Konfederasyonu’nun ve sendikaların doğruyu yapmayı önemsediğini dile getiren Yıldız, “Bizim için önemli olan doğru olanı ve ilkeli olanı yapmaktır. Kararlı olanı, onurlu, şeffaf ve güvenilir olanı bulmamız önemlidir. Bizim bütün gayretimiz, ilkelerimiz doğrultusunda bu faaliyetlerimizi hayata geçirmektir. Bizi bu noktaya getiren ilkelerimiz ve değerlerimizdir. Biz bu değerlerimize sahip çıktığımız için önemli bir yere geldik” dedi.

“Sizler Bizleri Temsil Ediyorsunuz”

HAK-İŞ Konfederasyonu’nun madenciliğe ayrı bir önem verdiğini ifade eden Yıldız, “Siz işçilerimizi temsil ediyorsunuz. Burada siz varsınız, Soma'da siz varsınız, Bergama'da siz varsınız. HAK-İŞ Konfederasyonu adına sizler konuşacaksınız. Konuşmalarınızda HAK-İŞ’in ilkelerini ve anlayışını ortaya koymanız gerekir” şeklinde konuştu.


HABERE AİT GÖRSELLER :

04 Ekim 2021 14:10, Haberler


© 2021 HAK-İŞ Konfederasyonu