HAK-İŞ EMEK TEMALI 2. FOTOĞRAF YARIŞMASI ÖDÜLLERİ SAHİPLERİNİ BULUYOR

14 Ekim 2021 14:03, Haberler


HAK-İŞ EMEK TEMALI 2. FOTOĞRAF YARIŞMASI ÖDÜLLERİ SAHİPLERİNİ BULUYOR

ARSLAN: “Kadrajını Emeğe Çeviren Fotoğrafçılara Teşekkür Ediyoruz”

HAK-İŞ Konfederasyonu Kültür Sanat Komitemiz tarafından Kültür ve Turizm Bakanlığımızın katkıları ile gerçekleştirilen HAK-İŞ Emek Temalı 2. Fotoğraf yarışması ödülleri, 19 Ekim 2021 tarihinde sahiplerini bulacak. Törenin ardından “HAK-İŞ Emek Fotoğrafları Sergisi” açılışı gerçekleştirilecek. 

Türkiye’de emeğin en büyük temsilcilerinden olan HAK-İŞ Konfederasyonu’nun, “emeğin ve emekçinin” görünürlüğünün artırılması amacıyla Kültür ve Turizm Bakanlığı katkılarıyla düzenlediği “Emek” temalı fotoğraf yarışmasına, 1.500’e yakın fotoğrafla başvuruda bulunuldu. 

HAK-İŞ Genel Başkanı Mahmut Arslan, yaptığı açıklamada şunları kaydetti:

“HAK-İŞ Konfederasyonu olarak, Kültür Sanat Komitemiz aracılığıyla merkezinde emek olan faaliyetleri bir bir hayata geçiriyoruz. 

HAK-İŞ Konfederasyonu olarak, “emeğin ve emekçinin” görünürlüğünün artırılması amacıyla Kültür ve Turizm Bakanlığımızın katkılarıyla düzenlediğimiz HAK-İŞ Emek Temalı 2. Fotoğraf yarışmamıza 1.500’e yakın fotoğrafla başvuruda bulunulmasının ve yarışmamızı başarıyla tamamlamanın gururunu yaşıyoruz.  

Yarışmamıza başvuruda bulunan eserleri büyük bir titizlikle inceledik ve yaptığımız incelemeler sonucunda ilk dörde giren fotoğraflar ile sergileme ödülü kazanan fotoğraflar belirlendi.

HAK-İŞ Emek Temalı Yarışmamız aracılığıyla emekçilerin çalışma koşulları, emeğin Türkiye’deki ve dünyadaki önemi, çalışma hayatındaki sorunların sanat aracılığıyla toplumumuza aktarılması konusunda önemli bir görevi daha yerine getiriyoruz. 

HAK-İŞ Fotoğraf yarışmamız vesilesiyle, “EMEK” temasını sanatsal bir bakış açısıyla çalışmalarının merkezine alan; kadrajını emeğe çeviren, emeği sanata dönüştüren amatör-profesyonel bütün fotoğraf sanatçılarımıza, desteklerinden dolayı Kültür ve Turizm Bakanlığımıza ve yarışmamızın hayata geçirilmesindeki çabalarından dolayı Kültür Sanat Komitemize içtenlikle teşekkür ediyoruz.”


HABERE AİT GÖRSELLER :

14 Ekim 2021 14:03, Haberler


© 2021 HAK-İŞ Konfederasyonu