HAK-İŞ 46 YAŞINDA ARSLAN, KURUCU VE ESKİ BAŞKANLARIMIZLA BİRARAYA GELDİ

21 Ekim 2021 19:28, Haberler


HAK-İŞ 46 YAŞINDA

ARSLAN, KURUCU VE ESKİ BAŞKANLARIMIZLA BİRARAYA GELDİ

Genel Başkanımız Mahmut Arslan, Konfederasyonumuz HAK-İŞ’in 46. Kuruluş Yıldönümü dolayısıyla, kurucu ve eski başkanlarımızla bir araya geldi. 

Genel Başkanımız Mahmut Arslan, 21 Ekim 2021 tarihinde, Konfederasyonumuz HAK-İŞ’in 46. Kuruluş Yıldönümü dolayısıyla HAK-İŞ Genel Merkezinde kurucu ve eski başkanlarımızla yemekli toplantıda bir araya geldi. Toplantıya Genel Başkan Yardımcılarımız Dr. Osman Yıldız, Yunus Değirmenci, Mehmet Şahin, Av. Hüseyin Öz ve Genel Sekreterimiz Eda Güner, HAK-İŞ kurucu ve eski Başkanlarımız Yasin Hatiboğlu, Mustafa Taşçı, Aziz Yılmaz ve eşi Emine Yılmaz, Salim Uslu ve Merhum Başkanımız Necati Çelik’in eşi Sermin Çelik ile oğlu Ali Çelik katıldı. 

Genel Başkanımız Mahmut Arslan, HAK-İŞ Konfederasyonu’nun 46’ncı yaşını kutladığını ve yarım asırlık ulu bir çınar olduğunu belirterek, “Bugün bizim için tarihi bir gün. HAK-İŞ değerlerini, ilkelerini, 46 yıl önce zor çalışma şartları altında gerçekleştiren Konfederasyonumuzun bugünlere gelmesine vesile olan Kurucu ve eski başkanlarımıza teşekkürlerimi sunuyorum” diye konuştu. 

Kurucu ve eski başkanlarımız, HAK-İŞ’in 46. Kuruluş yıldönümünü kutlayarak, Genel Başkanımız Mahmut Arslan ve HAK-İŞ Yönetim Kurulumuza vefalı davranışları dolayısıyla teşekkür etti.  

Program, kuruluş yıldönümü  anısına verilen plaket, hediye takdimi ve toplu fotoğraf çekimi ile son buldu. 

HABERE AİT GÖRSELLER :

21 Ekim 2021 19:28, Haberler


© 2021 HAK-İŞ Konfederasyonu