HAK-İŞ - HACI BAYRAM VELİ ÜNİVERSİTESİ İŞBİRLİĞİYLE DÜZENLENEN 5. ULUSAL GENÇLİK FARKINDA PROJE YARIŞMASI 8 KASIM’DA BAŞLADI

09 Kasım 2021 14:00, Haberler


HAK-İŞ - HACI BAYRAM VELİ ÜNİVERSİTESİ İŞBİRLİĞİYLE DÜZENLENEN 5. ULUSAL GENÇLİK FARKINDA PROJE YARIŞMASI 8 KASIM’DA BAŞLADI

HAK-İŞ Konfederasyonu ile Hacı Bayram Veli Üniversitesi Kadın Çalışmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi işbirliğiyle yapılan "Ulusal Gençlik Farkında Proje Yarışması”nın bu yıl 5'incisi düzenleniyor.

HAK-İŞ Kadın Komitesi Başkanı Fatma Zengin, online olarak gerçekleştirilen toplantıyla Hacı Bayram Veli Üniversitesi Kadın Çalışmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Prof. Dr. Fulya Bayraktar ve beraberindeki heyet ile bir araya geldi.

Yarışmanın bu yılki teması ILO C190 Çalışma Hayatında Şiddet ve Tacizin Önlenmesi Sözleşmesi dikkate alınarak, “Kadın Emeği ve Çalışma Barışı” olarak belirlendi.

8 Kasım 2021 ile 8 Şubat 2022 tarihleri arasında başvuruların kabul edileceği yarışmada birinci projeye 6 Bin Türk Lirası ve Konfederasyonumuzda 1 ay staj imkânı, ikinci projeye 4 Bin Beş Yüz Türk Lirası, üçüncü projeye ise 3 Bin Türk Lirası ödül olarak verilecektir. Ayrıca Mansiyon Ödülü olarak ise Bin Beş Yüz Türk Lirası belirlenmiştir. 

“Kadın Emeği ve Çalışma Barışı” temalı yarışmaya, Türkiye'de ve KKTC'de bulunan üniversitelerin lisans ve lisansüstü eğitim yapan öğrencileri başvurabilecek. Başvurular Türkçe ve İngilizce dilinde kabul edilecektir.

HAK-İŞ Kadın Komitesi Başkanı Fatma Zengin, her yıl ilgiyle takip edilen yarışmamızın gençlere ilham vermesi temennisinde bulunarak, yarışmadan ortaya çıkacak projeler ile kadın meseleleri ve çalışma hayatı hakkında toplumsal farkındalık oluşturmanın amaçlandığını söyledi.

Yarışmanın detaylarına https://www.genclikfarkinda.net adresinden ulaşılabilir.


HABERE AİT GÖRSELLER :

09 Kasım 2021 14:00, Haberler


© 2021 HAK-İŞ Konfederasyonu