ARSLAN, LÜBNAN BÜYÜKELÇİSİ VE CGTL BAŞKANI İLE BİRARAYA GELDİ

13 Kasım 2021 00:12, Haberler


ARSLAN, LÜBNAN BÜYÜKELÇİSİ VE CGTL BAŞKANI İLE BİRARAYA GELDİ

Genel Başkanımız Mahmut Arslan, 12 Kasım 2021 tarihinde, Lübnan Ankara Büyükelçisi Büyükelçi Gassan Muallim, Lübnan Genel İşçi Sendikaları Konfederasyonu (CGTL) Başkanı Bechara El-Asmar ve Yönetim Kurulu üyeleri ile akşam yemeğinde bir araya geldi.

Düzenlenen akşam yemeğine, Genel Başkanımız Mahmut Arslan, Genel Başkan Yardımcılarımız Dr. Osman Yıldız, Av. Hüseyin Öz, Genel Sekreterimiz Eda Güner, Lübnan Genel İşçi Sendikaları Konfederasyonu (CGTL) Başkanı Bechara El-Asmar ve Yönetim Kurulu üyeleri, HAK-İŞ Dış İlişkiler Koordinatörümüz Merita Jegeni Yıldız ve Dış İlişkiler Uzmanlarımız Ahmet Halfaya ve Mustafa Sema Sürücü katıldı.

“FİLİSTİN’E DESTEĞİMİZ SÜRECEK”

Genel Başkanımız Mahmut Arslan, Lübnan Ankara Büyükelçisi Büyükelçi Gassan Muallim’e Lübnan halkının Filistin’e verdiği destekten dolayı teşekkür ederek, “Lübnan halkı olarak Filistinli kardeşlerimize kucak açtığınız için teşekkür ediyoruz. Bizim için mukaddes bir dava olan Kudüs ve Filistin davasına HAK-İŞ Konfederasyonu olarak sonuna kadar destek olmaya devam edeceğiz” dedi.

“İKİLİ İŞBİRLİĞİMİZ DAHA DA ARTACAK”

Arslan, Lübnan Genel İşçi Sendikaları Konfederasyonu üst düzey yetkililerini Türkiye’de ve HAK-İŞ’de ağırlamaktan son derece mutlu olduklarını ifade ederek, “CGTL Konfederasyonumuzun en üst düzey yöneticileri ile bugün önemli görüşmeler yaptık. CGTL Konfederasyonumuzu, HAK-İŞ Konfederasyonumuz ve Türkiye’de ağırlamaktan son derece memnunuz. Bizi kırmadılar ve davetimize icabet ettiler. İki konfederasyon arasında imzaladığımız ikili işbirliği anlaşmamız ile iki ülke arasındaki bağlarımız daha da kuvvetlenecek” diye konuştu.


HABERE AİT GÖRSELLER :

13 Kasım 2021 00:12, Haberler


© 2021 HAK-İŞ Konfederasyonu