ARSLAN, ARAMA VE KURTARMA EĞİTİMİ ALAN 6. GRUP KURSİYERLERLE BİR ARAYA GELDİ

24 Kasım 2021 16:21, Haberler


ARSLAN, ARAMA VE KURTARMA EĞİTİMİ ALAN 6. GRUP KURSİYERLERLE BİR ARAYA GELDİ

Genel Başkanımız Mahmut Arslan, 24 Kasım 2021 tarihinde, HAK-İŞ bünyesinde HAK Arama ve Kurtarma/Umut Timi Kurulması Projesinin 6. Grup kursiyerleriyle, AFAD Ankara İl Müdürlüğü Eğitim Merkezinde bir araya geldi. Genel Başkanımız Mahmut Arslan'a, HAK-İŞ Afet İşleri Komite Başkanımız Recep Bişkin eşlik etti. 

Genel Başkanımız Mahmut Arslan, HAK-İŞ ile AFAD arasında imzalanan işbirliği protokolü çerçevesinde gerçekleştirilen eğitimlere katılan gönüllü kursiyerleri tebrik etti.

''Gönüllülerden Oluşan Timlerimizi Tebrik Ediyorum''

Gönüllülük esasına dayalı bu projemizi HAK-İŞ İl Başkanlığımızın olduğu her ilde, ilerde bu timleri bu yapıları devam ettirmek olacaktır. Bu projemiz işin odağında insan olan gerçekten yaptığımız en hayırlı projelerden bir tanesidir diyen Arslan, “HAK-İŞ kendi kulvarındaki bütün örgütlerden bir adım önde bir profesyonel arama kurtarma timi oluşturma konusunda önemli bir aşamayı geçti. Bu işi çok ciddiye alıyoruz. Eğitimler neyse alacağız ve konunun tüm gereğini yapacağız” dedi.

Genel Başkanımız Mahmut Arslan, daha sonra HAK-İŞ Afet İşleri Komite Başkanı Recep Bişkin ve AFAD uzmanlarından eğitim faaliyetleri hakkında bilgi aldı.


HABERE AİT GÖRSELLER :

24 Kasım 2021 16:21, Haberler


© 2021 HAK-İŞ Konfederasyonu