ÖZ: “SENDİKALAR DİJİTALLEŞMEYE AYAK UYDURMALI”

09 Aralık 2021 11:32, Haberler


ÖZ: “SENDİKALAR DİJİTALLEŞMEYE AYAK UYDURMALI”

Genel Başkan Yardımcımız Av. Hüseyin Öz, çağımızın dijitalleşme çağı olduğunu, yapılan bütün faaliyetlerin dijital ortama aktarılabildiğine dikkat çekerek, “Biz de sendikalar olarak bu dijitalleşmeye ayak uydurmalıyız. Bugün gerçekleştirdiğimiz toplantının bu konuda bizlere ufuk açmasını temenni ediyorum” dedi.

Konfederasyonumuz HAK-İŞ tarafından düzenlenen “Mali Açıdan Kurumsallaşma” Eğitim Programını, 9 Aralık 2021 tarihinde Emek Konukevinde gerçekleştirildi. Genel Başkan Yardımcımız Av. Hüseyin Öz’ün başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda, Mali Müşavirimiz Fatma Zengin, HAK-İŞ Muhasebe Personelimiz Şefahat Yurtoğlu, Hizmet-İş Sendikamızın Hukuk Müşaviri Av. Kiraz Bilge Akçomak Süren, Hizmet-İş Sendikamızın İç Denetçisi Naciye Nisan Akbaba sunum yaptı. Toplantıya, Sendikalarımızın mali müşavirleri katıldı. 

Genel Başkan Yardımcımız Öz, Konfederasyonumuz HAK-İŞ’in yakın zamanda 46. Kuruluş yıldönümünü kutladığını anımsatarak, “Türkiye’nin en önemli, en etkili işçi konfederasyonlarından biriyiz. Konfederasyonumuzun sahada çalışanlarımızın ve vatandaşlarımızın nezdinde bir karşılığı var. Bu karşılığa cevap verebilmek için çalışmalarımızı hız kesmeden yürütüyoruz” dedi.

“Kurumsal Yapılarımızı Güçlendiriyoruz”

Eğitimin amacının HAK-İŞ bünyesinde bulunan sendikaların geleceğine ışık tutmak olduğunu söyleyen Öz, “Büyük konfederasyon olmanın getirdiği bir sorumluluk var. Bu sorumluluk gereği kurumsal yapılarımızı güçlendirmek zorundayız. Modern bir dünyadayız. Dijitalleşme çağındayız. Bu çağın içerisinde yapılan her faaliyet dijital ortamlara aktarılıyor ve elde edilen verilerle yeni adımlar atılıyor. Biz de sendikalar olarak bu dijitalleşmeye ayak uydurmalıyız. Bugün gerçekleştirdiğimiz toplantının bu konuda bizlere ufuk açmasını temenni ediyorum” şeklinde konuştu.

Toplantıda, HAK-İŞ Mali Müşavirimiz Fatma Zengin, Av. Kiraz Bilge Akçomak Süren ve Nisan Akbaba da birer sunum gerçekleştirdi.


HABERE AİT GÖRSELLER :

09 Aralık 2021 11:32, Haberler


© 2021 HAK-İŞ Konfederasyonu