ARSLAN, SAKARYA'DA GENÇLİK MERKEZİ VE KİTAP FUARI AÇILIŞINA KATILDI

17 Aralık 2021 16:52, Haberler


ARSLAN, SAKARYA'DA GENÇLİK MERKEZİ VE KİTAP FUARI AÇILIŞINA KATILDI

Genel Başkanımız Mahmut Arslan, Genel Başkan Yardımcımız Dr. Osman Yıldız ile birlikte 17 Aralık 2021 tarihinde Sakarya ili Hendek ilçesinde Rasimpaşa Kültür Derneği tarafından düzenlenen Hendek Kitap ve Kültür Fuarı açılışına katıldı.

Açılışa Genel Başkanımız Mahmut Arslan, Genel Başkan Yardımcımız Dr. Osman Yıldız, AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı 25. Dönem AK Parti Sakarya Milletvekili Ali İnci, Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, HAK-İŞ Sakarya İl Başkanımız Mehmet Mesut Gökdemir, HAK-İŞ Sakarya İl Başkan Yardımcıları, konfederasyonumuza bağlı sendikalarımızın il başkanları, protokol, basın mensupları ve vatandaşlar katıldı.

“Destek Veren Herkese Teşekkür Ediyorum”

Kafeteryalar, kütüphaneler, akıl oyunları salonları, el beceri ve teknoloji alanları, kültür ve kitap merkezilerinin yer aldığı külliyenin açılışında konuşan Genel Başkanımız Mahmut Arslan, “Şu anda içerisinde bulunduğumuz bu esere destek veren, katkı veren, bu eseri bu hale getiren herkesten Allah’tan razı olsun. Bu eseri Hendek halkına kazandıran herkese teşekkür etmek istiyorum” diye konuştu.

“Bu Eserin Türkiye’de Bir Benzeri Yok”

AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı 25. Dönem AK Parti Sakarya Milletvekili Ali İnci, yoğun yağmur altında gerçekleştirilen açılışta yaptığı konuşmada, “Bu eserin yapılmasında Hendek halkına ne kadar teşekkür etsem azdır. Bu eser Türkiye’de bir numara oldu. Bu eserin bir benzeri Türkiye’de ve dünyada yok. Tesisimizin hayırlı olmasını diliyorum” diye konuştu.

“Hayırlı ve Uğurlu Olmasını Diliyorum”

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce bu güzel günün hayırlara vesile olması dileğinde bulunarak, “Bu yağmurda buraya gelmeniz en güzel konuşmadır. Bu soğukta ve yağmurda bu kitap fuarında sizler varsınız, sizler konuşuyorsunuz, bu tesisin hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum” dedi.

Konuşmaların ardından Rasimpaşa Kültür Derneği tarafından düzenlenen Gençlik Merkezi ve Kitap Fuarı’nın açılış kurdelesi kesildi.

Fuarı gezen Genel Başkanımız Mahmut Arslan, HAK-İŞ Konfederasyonumuz tarafından açılan standa da uğrayarak öğrencilere yiyecek dağıtımı gerçekleştirildi. Aktivite, gençlik merkezleri, teknoloji ve spor standlarını gezen Arslan, stand görevlilerinden ve öğrencilerden projeler hakkında bilgiler aldı.

Deprem Simülasyonu Hakkında Öğrencilerden Bilgi Aldı

TÜBİTAK Bilim Fuarı’na katılan öğrencilerin deprem simülasyonu ve engelli vatandaşlara kolaylık sağlayacak olan ayakkabı hakkında öğrencilerden bilgi alan Arslan, projenin birçok insana büyük faydalar sağlayacağını belirterek öğrencilere yeni projelerinde başarılar diledi.

Afet İşleri Komitesi Başkanımız Recep Bişkin ve Komite üyelerimiz de stant ziyaretleri sırasında Genel Başkanımız Mahmut Arslan ve Genel Başkan Yardımcımız Dr. Osman Yıldız’a eşlik etti. 


HABERE AİT GÖRSELLER :

17 Aralık 2021 16:52, Haberler


© 2021 HAK-İŞ Konfederasyonu