HAK-İŞ ve TYB’DEN İŞ AHLAKI, ÇALIŞMA HAYATI VE SAFAHAT ZİRVESİ

24 Aralık 2021 13:31, Haberler


HAK-İŞ ve TYB’DEN İŞ AHLAKI, ÇALIŞMA HAYATI VE SAFAHAT ZİRVESİ

HAK-İŞ Konfederasyonu ve Türkiye Yazarlar Birliği (TYB) tarafından Mehmet Âkif Ersoy’un aziz hatırasına ithafen “İş Ahlâkı, Çalışma Hayatı ve Safahat” temasıyla gerçekleştirilen 5. Ahlak Şûrası 25-26 Aralık 2021 tarihinde Ankara’da Hilton Garden Inn Otel’de gerçekleştirilecek. 

İki gün sürecek İş Ahlakı Şûrası, Genel Başkanımız Mahmut ARSLAN, TYB Başkanı ve Ankara Sosyal Bilimler Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Musa Kazım ARICAN, Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İbrahim AYDINLI ve TYB Şeref Başkanı Dr. Mehmet DOĞAN’ın açılış konuşmaları ile başlayacak ve protokol konuşmaları ile devam edecek. 

İş Ahlakı Şûrası protokol konuşmalarının ardından, TYB Başkanı ve Ankara Sosyal Bilimler Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Musa Kazım ARICAN’ın oturum başkanlığını yaptığı,  İslam Düşünce Enstitüsü Başkanı Prof. Dr. Mehmet GÖRMEZ ve Araştırmacı Yazar Dr. Mustafa ÖZEL’in konuşmacı olarak yer aldığı Açılış Dersleri ile devam edecek.

İş Ahlakı Şûrasında, “İş Ahlakı: Safahat Eksenli Bir Nazar”; “İş Ahlakına İlişkin Bir Teklifiniz Var Mı?”, “İş ve Meslek Ahlakına Dışarıdan Bakmak”, “Meslek Ahlakına Yeni Yaklaşımlar”, “Çalışma Hayatında İş Ahlakı ve Aile: İş ve Yaşam Dengesi”, “İş Ahlakı, Endüstriyel İlişkiler ve Sendikacılık”, “Ahilik ve İş Ahlakı: İş Ahlakının Edinimi” konulu oturumlarda, alanında deneyimli akademisyen ve araştırmacılar sunumlar yapacaklardır. 

Şûrada, çalışma hayatı sorunlarına iş ahlakı penceresinden çözüm önerileri geliştirilmesi, ahlakın içselleştirilmesi ve iş ahlakının önemi üzerine çok boyutlu ve kapsamlı bir bakış açısı sunması bakımından hayati konulara değinilecektir.

İki gün sürecek toplantıların ardından hazırlanan sonuç bildirisi, HAK-İŞ Genel Başkanı Mahmut ARSLAN ve TYB Başkanı ve Ankara Sosyal Bilimler Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Musa Kazım ARICAN tarafından düzenlenecek basın toplantısıyla açıklanacak. 


İLGİLİ DOSYALAR:

HABERE AİT GÖRSELLER :

24 Aralık 2021 13:31, Haberler


© 2021 HAK-İŞ Konfederasyonu