ARSLAN’DAN AHİK’E ZİYARET

14 Ocak 2022 10:57, Haberler


ARSLAN’DAN AHİK’E ZİYARET 

Genel Başkanımız Mahmut Arslan 14 Ocak 2022 tarihinde Azerbaycan Hemkarlar İttifakları Konfederasyonu (AHİK) Genel Başkanı Settar Mahbeliyev'i ziyaret etti. Ziyarete Genel Sekreterimiz Eda Güner eşlik etti. 

Arslan, ziyarette HAK-İŞ Konfederasyonu olarak Karabağ şehitlerinin ailelerine destek için yapılan bağış yardımını AHİK’e ileterek, “Azerbaycan Hükümeti ve AHİK şehit aileleri için gereken bütün sorumluluğu üstlenmektedir. Bizde HAK-İŞ olarak sembolikte olsa Karabağ şehitlerimizin ailelerine desteğimizi göstermek istedik” dedi. 

Türkiye ve Azerbaycan’nın ikili diyalogun ötesinde bir kardeşlik hukuku olduğunu vurgulayan Arslan, bu önemli işbirliğinin sendikal harekete de yansıdığını ve artarak devam edeceğini belirtti. 

AHİK Başkanı Settar Mahbeliyev, Türkiye’nin İki Devlet tek millet anlayışı ile Karabağ savaşı sırasında büyük destek verdiğini söylereyek, “HAK-İŞ her zaman bizim yanımızda yer almış ve her konuda önemli destek vermiştir. AHİK olarak, HAK-İŞ ile kardeşliğimiz yıllardan beri devam ediyor ve Karabağ şehit ailelerine yaptıkları bu katkı için çok teşekkür ediyoruz” dedi.


HABERE AİT GÖRSELLER :

14 Ocak 2022 10:57, Haberler


© 2021 HAK-İŞ Konfederasyonu