ARSLAN, YOZGAT’DA İMZA TÖRENİNE KATILDI

09 Şubat 2022 17:57, Haberler


ARSLAN, YOZGAT’DA İMZA TÖRENİNE KATILDI 

Genel Başkanımız Mahmut Arslan, 9 Şubat 2022 tarihinde Hizmet-İş Sendikamız ile Yozgat Belediyesi Personel A.Ş. ve Yozgat Belediyesi YBK İnşaat Temizlik ve Tic. Ltd. Şti. arasında gerçekleştirilen ek protokol imza törenine katıldı. 

Ek protokol imza törenine, Genel Başkanımız Mahmut Arslan, Yozgat Belediye Başkanı Celal Köse, Genel Başkan Yardımcımız ve Hizmet-İş Sendikamızın Genel Başkan Vekili Av. Hüseyin Öz, sendikalarımızın genel başkanları, Hizmet-İş Sendikası Yönetim Kurulu üyeleri, Genel Sekreter Vekili, Hizmet-İş Sendikamızın Kurucu Genel Başkanı Hüseyin Tanrıverdi, HAK-İŞ Yozgat İl Başkanı ve Hizmet-İş Sendikamızın Şube Başkanı Ferman Zararsız ve misafirler katıldı.

Arslan: “İmzaladığımız ek protokolün diğer belediyelerimize de örnek olacağına inanıyoruz”

Genel Başkanımız Mahmut Arslan, Şube Genel Kurulunun içinde başka bir güzelliği de yaşadıklarını belirterek, “Bugün Yozgat Belediyemizle imzaladığımız ek protokolün diğer belediyelerimize de örnek olacağına inanıyoruz. Rabbim belediyelerimize bol gelir ve imkan nasip etsin.  Ben başta Yozgat Belediye Başkanımız olmak üzere tüm belediye başkanlarımıza görevlerinde başarılar diliyorum. Sözleşmenin hayırlı olması olmasını temenni ediyorum” dedi.

Köse: “Hayırlı olsun”

Yozgat Belediye Başkanı Celal Köse, ülkemizin içinde bulunduğu şartlar nedeniyle ek protokol yapma zorunluluğu ortaya çıktığını belirterek, imzaların hayırlı olması dileğinde bulundu. 

Arslan, Yozgat Belediye Başkanı Köse’yi Ziyaret Etti  

 Genel Başkanımız Mahmut Arslan ve beraberindeki heyet ,imzalanan ek protokol sonrası Yozgat Belediye Başkanı Celal Köse’yi makamında ziyaret etti. 

 Genel Başkanımız Arslan ve Yozgat Belediye Başkanı Köse, karşılıklı görüş alışverişinde bulundu.  


HABERE AİT GÖRSELLER :

09 Şubat 2022 17:57, Haberler


© 2021 HAK-İŞ Konfederasyonu