ARSLAN’DAN İBB BAŞKANI İMAMOĞLU’NA ZİYARET

16 Şubat 2022 16:20, Haberler


ARSLAN’DAN İBB BAŞKANI İMAMOĞLU’NA ZİYARET

Genel Başkanımız Mahmut Arslan, 16 Şubat 2022 tarihinde İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nu ziyaret etti.

Genel Başkanımız Mahmut Arslan, İstanbul büyükşehir Belediyesi’nde gerçekleştirilen görüşmede, Konfederasyonumuza üye sendikalarımızın yetki davası sürecinde olan işyerlerinde çalışan işçiler için 2022 yılında ücret ve sosyal haklarında ekonomide yaşanan değişimler de dikkate alınarak enflasyon üzerinde avans niteliğinde artış yapılması konusunu iletti. 

Arslan, toplu iş sözleşmesi devam eden işyerlerinde Konfederasyonumuza üye sendikalarımız üyesi işçilerin ücret ve sosyal haklarının enflasyona ezdirilmemesi, ekonomide yaşanan değişimler de dikkate alınarak iyileştirilmesi talebinde bulundu. 

Arslan, İETT Genel Müdürlüğü başta olmak üzere Konfederasyonumuza üye sendikalarımızın örgütlü olduğu işyerlerinde yaşanan zorlukların çözülmesine ilişkin önerilerini de sundu. 

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı İmamoğlu, taleplerimizi değerlendireceği ve gereğinin yapılacağı konusunu ifade etti.

HABERE AİT GÖRSELLER :

16 Şubat 2022 16:20, Haberler


© 2021 HAK-İŞ Konfederasyonu