SİNOP İL BAŞKANIMIZA YÖNELİK LİNÇ GİRİŞİMİNİ KINIYORUZ

14 Mart 2022 16:17, Haberler


SİNOP İL BAŞKANIMIZA YÖNELİK LİNÇ GİRİŞİMİNİ KINIYORUZ


TÜM TARAFLARI ÖZÜR DİLEMEYE DAVET EDİYORUZ

HAK-İŞ Genel Başkanı Mahmut ARSLAN, “Sağlık çalışanlarının 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutlamak üzere Sinop Atatürk Devlet Hastanesi Acil Servisi'nde bulunan HAK-İŞ Sinop İl Başkanımız Esra Gelişli’ye bir komplo düzenlenmiş ve linç kampanyası başlatılmıştır. HAK-İŞ Konfederasyonu olarak, İl Başkanımız Gelişli’ye yönelik linç girişimini kınıyoruz. Konfederasyonumuza yönelik karalama kampanyasında ve İl Başkanımıza yönelik linç girişiminde bulunan tüm tarafları kamuoyu önünde özür dilemeye davet ediyoruz.” dedi. 

HAK-İŞ Genel Başkanı Mahmut ARSLAN, yaptığı yazılı açıklamada şunları kaydetti:

“Sağlık çalışanlarının 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutlamak üzere Sinop Atatürk Devlet Hastanesi Acil Servisi'nde bulunan HAK-İŞ Sinop İl Başkanımız Esra Gelişli ve beraberindeki Öz Sağlık-İş Sendikamızın Şube yöneticilerine yönelik bir komplo girişiminde bulunulmuştur. 

Temelinde Konfederasyonumuza yönelik önyargıların olduğu anlaşılan bu komplonun ardından İl Başkanımız Esra Gelişli ve Konfederasyonumuz yönelik bir karalama ve linç kampanyası başlatılmıştır. 

Sahada söyleyecek sözü olmayan, işçinin-emekçinin yanına gidemeyenlerin, çamur at izi kalsın yaklaşımıyla Konfederasyonumuzun ve sendikalarımızın sendikal faaliyetlerini yapmasına engel olmaya çalıştıkları görülmektedir. HAK-İŞ Konfederasyonu olarak, Sinop İl Başkanımız Esra Gelişli’ye yönelik linç girişimini kınıyoruz. 

Konfederasyonumuza yönelik karalama kampanyasında ve İl Başkanımıza yönelik linç girişiminde bulunan tüm tarafları kamuoyu önünde özür dilemeye davet ediyoruz. 

HAK-İŞ Konfederasyonu ve sendikaları üyelerinden aldığı güçle, üyelerine hizmet etmeye devam edecektir. Konuya ilişkin hukuki süreç başlatılmıştır. Kamera kayıtları incelendiğinde ve gerekli araştırmalar yapıldığında herşey ortaya çıkacak ve adalet yerini bulacaktır.” 

HABERE AİT GÖRSELLER :

14 Mart 2022 16:17, Haberler


© 2021 HAK-İŞ Konfederasyonu