ARSLAN: “ÖZÇELİK-İŞ’İ DAHA GÜÇLÜ VE DAHA ETKİN YAPACAK İRADE VE AZİM VAR”

16 Mart 2022 17:46, Haberler


HAK-İŞ’TEN ÖZÇELİK-İŞ SENDİKAMIZA ZİYARET

ARSLAN: “ÖZÇELİK-İŞ’İ DAHA GÜÇLÜ VE DAHA ETKİN YAPACAK İRADE VE AZİM VAR”

Genel Başkanımız Mahmut Arslan, Genel Başkan Yardımcımız Dr. Osman Yıldız ile birlikte 15 Mart 2022 tarihinde Özçelik-İş Sendikamızı ziyaret ederek, HAK-İŞ Genel Başkan Yardımcımız ve Özçelik-İş Sendikamızın Başkanı Yunus Değirmenci ile görüştü. Ziyarette, Genel Sekreterimiz Eda Güner ve Özçelik-İş Sendikamızın Başkan Yardımcısı Bayram Altun da yer aldı. 

“Özçelik-İş Konfederasyonumuzun En Güçlü Sendikalarından Biridir”

Genel Başkanımız Mahmut Arslan, “Ziyaretimiz vesilesiyle hem ülkemizin içinde bulunduğu son durumu ve gelişmeleri, hem de çalışma hayatının içinde bulunduğu durumlarla ilgili geniş bir değerlendirme yaptık. Yararlı bir görüşme oldu. Özçelik-İş Sendikamız, Konfederasyonumuzun en güçlü en etkin sendikalarından bir tanesidir. Özçelik-İş Sendikamızın Genel Başkanı Yunus Değirmenci, aynı zamanda Konfederasyonumuzun Genel Başkan Yardımcılığı görevini üstlenmektedir. Bu açıdan da HAK-İŞ’te de ciddi çalışmalar yapıyor ve birlikte güzel faaliyetleri hayata geçiriyoruz. Dayanışma içerisindeyiz. Bu ziyaretimiz aracılığıyla Özçelik-İş Sendikamızın daha güçlü ve daha etkin, hem sayısal anlamda hem nicelik hem de nitelik anlamda daha da büyümesi, gelişmesi konusunda da bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da bu mücadelenin hız kesmeden devam edeceğini bir kez daha görmüş olduk. Sayın Başkanın ve yönetim kurulunun bu çabalarından dolayı da memnun oldum. Özçelik-İş Sendikasını ileriye taşımak, hem ülkemiz açısından, hem Türkiye sendikal hareketi açısından hem de metal iş kolu açısından son derece önemlidir.”

“Özçelik-İş’te Dayanışmamızı ve Kardeşliğimizi Daha İleriye Taşıyacak Bir Anlayış Var”

Özçelik-İş Sendikamıza ülkemizde de iş kolunda da sendikal dünyada da ihtiyaç bulunduğuna dikkat çeken Arslan, “Özçelik-İş Sendikamızın daha güçlü ve daha etkin, dünya ve Türkiye sendikal hareketine daha fazla katkı yapacak bir iradesi ve azmi var. Bunu gördük. Bunun için ve Özçelik-İş’imize verdiği değerli katkılarından dolayı beraber çalışmaktan mutlu olduğum Genel Başkanımız Yunus Değirmenci’ye teşekkür ediyorum. Bu mücadeleyi, bu anlayışla, bu istikamette, HAK-İŞ değerlerinden kopmadan, HAK-İŞ ile Özçelik-İş Sendikası arasındaki o güçlü bağları daha da güçlendirecek, daha da etkin hale getirecek ve bu konuda da dayanışmamızı, kardeşliğimizi daha da ileriye taşıyacak bir anlayış gördüm. HAK-İŞ olarak da, bu anlayışla devam ettiği için Genel Başkanımızı tebrik ediyorum. Umuyoruz ki, hem Türkiye sendikal hareketine, hem HAK-İŞ’e hem de ülkemize bundan sonra da her alanda katkı verecek, destek olacak, güç verecek bir anlayışı devam ettirirsiniz. Çalışmalarınızda başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı. 

Değirmenci: “HAK-İŞ ile Bütünleşme Bizim Dönemimizde Zirve Yaptı”

Özçelik-İş Sendikamızın Genel Başkanı ve Genel Başkan Yardımcımız Yunus Değirmenci, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Ziyaretiniz bizleri ziyadesiyle mutlu etmiştir. Sizler gibi Türkiye’nin ve çalışma hayatının değerli kişilikleriyle beraber çalışmaktan, şeref duyuyoruz. Özçelik-İş Sendikasının yarınlarını geçmişte de birlikte tayin ettik, gelecekte de tayin edeceğiz. Çünkü Özçelik-İş Sendikası, HAK-İŞ’in olmazsa olmazları arasındadır. Özçelik-İş ile HAK-İŞ’in bütünleşmesi bizim dönemimizde zirve yapmıştır. Bunu daha da güçlendirmek, daha da ilerilere taşımak, imkanlarımızla, emeğimizle, alınterimizle HAK-İŞ’e hizmet etmek bizim boynumuzun borcudur. HAK-İŞ’in mutfağında yetişmiş bir kişi olarak geldim buralara. Dolayısıyla ortak değerimiz HAK-İŞ’tir. HAK-İŞ, aynı zamanda Türkiye’nin de olmazsa olmazıdır. Bu açıdan, HAK-İŞ üzerinden Özçelik-İş’e yapmış olduğunuz katkılar ve bizlere verdiğiniz destekler için teşekkür ediyorum. Sendikamızın yarınlarına ilişkin, teşkilatımızda güç birliği var, birbirine kenetlenmiş bir yapı var. Bu yapı, Özçelik-İş’i daha güçlü hale getirecek genel kurulları yaşayacak ve görecek. Sonra da HAK-İŞ’imiz ile yarınlara yürümeye devam edecek. Ziyaretiniz için hem şahsınıza hem de HAK-İŞ yönetimine, teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu. 

Genel Başkanımız Arslan, Genel Başkan Yardımcımız Değirmenci’ye Konya’da adına dikilen fidan sertifikasını takdim etti. Ziyaret karşılıklı hediyeleşme ile son buldu. 


HABERE AİT GÖRSELLER :

16 Mart 2022 17:46, Haberler


© 2021 HAK-İŞ Konfederasyonu