“ZAFER BAYRAMINI YÜREKTEN KUTLUYORUZ”

29 Ağustos 2012 14:00, Haberler


  

“ZAFER BAYRAMINI YÜREKTEN KUTLUYORUZ”

 

HAK-İŞ Genel Başkanı Mahmut ARSLAN, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla yaptığı açıklamada, “Kurtuluş Savaşı, bugün tüm uygar milletler için örnek alınan bir mücadeledir. Tek vücut halinde hareket ederek, tarihte destanlar yazan bir millet, bugün de ülkemizde, bölgemizde ve tüm dünyada, barış, özgürlük ve istikrarın güvencesi olmaya devam etmektedir” dedi.

 

HAK-İŞ Genel Başkanı Mahmut ARSLAN, 30 Ağustos Zafer Bayramı nedeni ile yaptığı yazılı açıklamada şunları kaydetti:

 

                “Kurtuluş Savaşı, bugün tüm uygar milletler için örnek alınan bir mücadeledir. Tek vücut halinde hareket ederek, tarihte destanlar yazan bir millet, bugün de ülkemizde, bölgemizde ve tüm dünyada, barış, özgürlük ve istikrarın güvencesi olmaya devam etmektedir.

 

                Ancak, bu barış, özgürlük ve istikrar ortamını bozmaya yönelik hain saldırılar son günlerde artarak devam etmektedir. Bu saldırılarının tek amacı, ülkemizin huzur ve istikrarını bozmak, toplumda bir gerilim ve kutuplaşma yaratmak, bir panik ve korku havası estirmektir. Halkımız bu oyuna gelmeyecektir. Bu dönemde hem daha serinkanlı olmak hem de birlik ve dayanışma duygularını güçlendirmek zorundayız.

 

Toplumun en büyük beklentisi barıştır, kardeşliktir, huzurdur, demokrasidir, hukuktur, refahtır. Ülkenin birlik ve bütünlüğünü hedef alan terör saldırıları ile hiçbir yere varılamayacağı ise bir gerçektir. Türk milleti birlik ve bütünlük içinde barış ve huzurun sağlanması, demokrasi ve özgürlük ortamının gelişmesi için çalışmaya devam edecektir.

 

                Şahsım ve HAK-İŞ Konfederasyonu adına, Zafer Bayramını yürekten kutluyor, ülkemiz ve milletimize esenlikler diliyoruz.”

 

 

 

 

 

 

 

HABERE AİT GÖRSELLER :

29 Ağustos 2012 14:00, Haberler


© 2021 HAK-İŞ Konfederasyonu