HAK-İŞ ARAMA VE KURTARMA UMUT TİMİMİZ AFAD’IN AKREDİTE KURULUŞLARINDAN OLDU

14 Nisan 2022 20:48, Haberler


HAK-İŞ ARAMA VE KURTARMA UMUT TİMİMİZ AFAD’IN AKREDİTE KURULUŞLARINDAN OLDU

HAK-İŞ Arama ve Kurtarma Umut Timimizin AFAD Akreditasyonu Sertifikasını, İçişleri Bakanımız Süleyman Soylu Genel Başkanımız Mahmut Arslan’a takdim etti. 

AFAD Akreditasyonu Sertifika Teslim Töreni, 14 Nisan 2022 tarihinde İçişleri Bakanımız Süleyman Soylu, Genel Başkanımız Mahmut Arslan, Genel Başkan Yardımcımız Av. Hüseyin Öz, Genel Sekreterimiz Eda Güner, İçişleri Bakan Yardımcısı İsmail Çataklı, AFAD Başkanı Yunus Sezer, Afet İşleri Komite Başkanımız, HAK Arama ve Kurtarma Umut Timi Ekip Liderimiz Recep Bişkin, HAK Arama ve Kurtarma Umut Timi üyelerimiz, Sivil toplum kuruluşları ve belediyelerin kurtarma ekiplerinin katılımıyla gerçekleştirildi. 

2022 Afet Tatbikat Yılı kapsamında düzenlenen törende HAK Arama ve Kurtarma Timimiz sertifikalarını Genel Başkanımız Mahmut Arslan ve İçişleri Bakanımız Süleyman Soylu’nun elinden aldı. 

Törende kısa bir konuşma yapan Genel Başkanımız Mahmut Arslan, Afet konusunda 2022 yılı için HAK-İŞ’in yeni bir projesi olduğunu söyleyerek, HAK Arama ve Kurtarma Timinin ismini koyan İçişleri Bakanımız Süleyman Soylu’ya teşekkür etti.  

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, HAK Arama ve Kurtarma Timinin işçi konfederasyonları içerisinde bir ilk olduğunu söyleyen afet konusunda duyarlı davranan Genel Başkanımız Mahmut Arslan’ı ve HAK Arama ve Kurtarma Timi Üyelerimizi afet konusunda sorumluluk alıp farkındalık yarattıkları için tebrik etti.

Programın sonunda tüm katılımcılar AFAD iyilik iftarına katıldı.


HABERE AİT GÖRSELLER :

14 Nisan 2022 20:48, Haberler


© 2021 HAK-İŞ Konfederasyonu