HAK-İŞ’TEN 1 MAYIS GAZİLERİMİZE ZİYARET

01 Mayıs 2022 10:16, Haberler


HAK-İŞ’TEN 1 MAYIS GAZİLERİMİZE ZİYARET 

HAK-İŞ Konfederasyonu olarak,   2019 yılında Şanlıurfa’da gerçekleştirdiğimiz 1 Mayıs kutlamalarımıza katılmak üzere Kahramanmaraş’ın Elbistan ilçesinden, Şanlıurfa’ya gelen Öz Sağlık-İş Sendikamız üyelerini taşıyan aracın kaza yapması sonucu 5 üyemiz vefat etmiş, 13 üyemiz de yaralanmıştı. 1 Mayıs şehitlerimize bir kez daha Yüce Allah'tan rahmet diliyoruz.

1 Mayıs Gazilerimizi Unutmadık

1 Mayıs Uluslararası Birlik, Mücadele ve Dayanışma günü vesilesiyle 2019 yılında kaza geçiren 1 Mayıs gazilerimizden Gazel Kısaca ailesi, Melike Entemiz ailesi, Havva Ağca ailesi, Fatma Gül, Yaren Gül ailesi, Ezgi Abay ailesi ve Fadime Yay ailesini ve vefat eden üyelerimizin kabirlerini ziyaret ettik. Genel Başkanımız Mahmut Arslan'ı temsilen Kahramanmaraş İl İstihdam ve Mesleki Eğitim Kurulu Temsilcisi ve Öz Sağlık-İş Sendikası Kahramanmaraş İl Başkanı Murat Arifoğlu ziyaretleri gerçekleştirdi.

Arifoğlu, ziyaret ettiği ailelere, Genel Başkanımız Mahmut Arslan'ın selamlarını ileterek, ailelerin 1 Mayıs Uluslararası Birlik, Mücadele ve Dayanışma gününü ve Ramazan Bayramını kutladı. Arifoğlu, "HAK-İŞ Konfederasyonumuzun Genel Başkanı Mahmut Arslan’ın talimatı ile 2019’da Şanlıurfa’da yapılan 1 Mayıs mitingimize katılmak için gelirken yolda kaza yapan, vefat eden ve yaralanmış olan kazazedelerimize ve ailelerine kendilerine ziyarette bulunmayı görev biliyoruz" dedi. 

Bu vesile ile vefat edenlere Allahtan rahmet, yaralanan kardeşlerimize geçmiş olsun dileklerimizi tekrar sunuyoruz.


HABERE AİT GÖRSELLER :

01 Mayıs 2022 10:16, Haberler


© 2021 HAK-İŞ Konfederasyonu