ARSLAN, MAVİ MARMARA ŞEHİDİ FAHRİ YALDIZ’IN AİLESİNİ VE KABRİNİ ZİYARET ETTİ

31 Mayıs 2022 20:13, Haberler


ARSLAN, MAVİ MARMARA ŞEHİDİ FAHRİ YALDIZ’IN AİLESİNİ  VE  KABRİNİ ZİYARET ETTİ

Genel Başkanımız Mahmut Arslan, 31 Mayıs 2022 tarihinde, 2010 yılında Filistin’deki mazlumlara insani yardım taşıyan 6 gemiye yapılan saldırıda Mavi Marmara gemisinde bulunan ve İsrail askerleri tarafından şehit edilen Konfederasyonumuza bağlı Hizmet-İş Sendikamızın Adıyaman Şubesi eski Denetleme Kurulu Üyesi ve Mavi Marmara Şehidimiz Fahri Yaldız’ın ailesine taziye ziyaretinde bulundu, daha sonra Mavi Marmara Şehidimiz Fahri Yaldız’ı  mezarı başında dualarla andı.

Ziyarette Genel Başkanımız Mahmut Arslan, HAK-İŞ Filistin ve Kudüs’e Destek Sendikal Dayanışma Komitesi Başkanı Hüseyin Tanrıverdi, Genel Sekreter Yardımcımız Erdoğan Serdengeçti, HAK-İŞ Adıyaman İl Başkanımız Hasan Kılınç, konfederasyonumuza bağlı sendikaların il başkanları ve uzmanlarımız eşlik etti.

Arslan, HAK-İŞ Kudüs Komitesi tarafından Adıyaman’da “Kudüs İçin Ayaktayız, Filistin İçin Buradayız” programının şehidimiz Fahri Yaldız anısına düzenlendiğini belirterek, tüm Mavi Marmara şehitlerini rahmetle andıklarını ifade etti.

Adıyamanlı Şeyho Canlının Ailesine Taziye Ziyareti

Genel Başkanımız Mahmut Arslan, beraberindeki heyetle birlikte Hizmet-İş Sendikamızın Adıyaman’daki faaliyetlerinde yer alan ve büyük hizmetleri bulunan Şeyho Canlı’nın ailesine taziye ziyaretinde bulundu.

Arslan, Hizmet-İş Sendikamızın Adıyaman’daki faaliyetlerinin ilk günlerinden itibaren büyük emekleri bulunan ve 95 yaşında hayatını kaybeden Şeyho Canlı’yı rahmetle anarak, ailesine Kur’an-ı Kerim ve Türk Bayrağı hediye etti.


HABERE AİT GÖRSELLER :

31 Mayıs 2022 20:13, Haberler


© 2021 HAK-İŞ Konfederasyonu