GENELKURMAY BAŞKANINDAN ARSLAN’A TEŞEKKÜR MESAJI

02 Haziran 2022 17:12, Haberler


GENELKURMAY BAŞKANINDAN ARSLAN’A TEŞEKKÜR MESAJI

Genelkurmay Başkanı Yaşar Güler, Genel Başkanımız Mahmut Arslan’ın Pençe-Kilit Operasyon Bölgesinde şehit olan askerlerimize ilişkin taziye mesajına yanıt verdi. 

Genel Kurmay Başkanı Güler, mesajında şunları kaydetti:

“Sayın Genel Başkanım,

          Pençe-Kilit Harekâtı’nda canlarını seve seve feda eden aziz şehitlerimiz için göndermiş olduğunuz taziye dileklerinizi içeren mektubunuzu almış bulunmaktayım.

Türk Silahlı Kuvvetleri; sizlerin sevgi ve güveninden aldığı güçle, bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da her karışı aziz şehit ve kahraman gazilerimizin kanlarıyla bayraklaştırılmış kutsal vatan topraklarının bekâsı ile Asil Milletimizin huzur ve güvenliğini sağlamak maksadıyla, “Ölürsek Şehit, Kalırsak Gazi” anlayışı çerçevesinde “Görevin Başında, Milletinin Emrinde” olmaya devam edecektir.

        Bu vesileyle, Türk Silahlı Kuvvetleri olarak acımızı paylaşmanız nedeniyle şükranlarımı sunar, sağlık, mutluluk ve başarılar dilerim.”

Arslan: "Onurlu Mücadelenizi Destekliyoruz"

Genel Başkanımız Mahmut Arslan, 25 Mayıs 2022 tarihinde Genelkurmay Başkanı Yaşar Güler’e gönderdiği taziye mesajında şunları kaydetmişti:

“Pençe-Kilit Operasyon Bölgesinde hain teröristlerle çıkan çatışmada kahraman vatan evlatlarımızın şehit olduğunu büyük bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız. 

Hain teröristlere karşı verilen onurlu mücadelede şehit düşen evlatlarımızın acısını yüreğimizde hissediyor, sizlerin ve ailelerinin acılarını paylaşıyoruz. 

HAK-İŞ olarak, ülkemizin ve milletimizin huzuru, devletimizin bütünlüğü için hain teröre karşı verdiğiniz onurlu mücadeleyi destekliyor ve şükranlarımızı sunuyoruz. 

Türkiye devleti, milleti ve kurumlarıyla bir bütün halinde terörle mücadele için tek yürektir. Büyük ve güçlü bir devlet olan Türkiye’nin bu saldırıları gerçekleştiren hainlere gereken cevabı misliyle verdiğini de yapılan son açıklamalardan görüyoruz. 

HAK-İŞ olarak, terörle mücadelenin ve başlatılan operasyonların başarıyla sonuçlanmasını diliyoruz. 

HAK-İŞ Konfederasyonu olarak, şehitlerimize yüce Allah’tan rahmet, yakınlarına, aziz milletimize ve zat-ı alinizin nezdinde Milli Savunma Bakanlığı mensuplarına baş sağlığı diliyoruz.  Milletimizin başı sağ olsun. Allah, operasyona katılan evlatlarımızın yardımcısı olsun.”

HABERE AİT GÖRSELLER :

02 Haziran 2022 17:12, Haberler


© 2021 HAK-İŞ Konfederasyonu