HAK-İŞ İL BAŞKANLARI TOPLANTIMIZ SONA ERDİ

29 Haziran 2022 14:10, Haberler


HAK-İŞ İL BAŞKANLARI TOPLANTIMIZ SONA ERDİ 

“Biz Birlikte HAK-İŞ’iz” temasıyla 28-29 Haziran 2022 tarihinde Ankara’da gerçekleştirilen HAK-İŞ İl Başkanları toplantısı, il başkanlarının görüş ve değerlendirmelerinin almasının ardından, Genel Başkanımız Mahmut Arslan’ın kapanış konuşması ile sona erdi. 

HAK-İŞ İl Başkanları toplantımızın 29 Haziran 2022 tarihinde gerçekleştirilen ikinci gününde il başkanlarımızın görüş ve önerileri alındı. Genel Başkanımız Mahmut Arslan, Genel Başkan Yardımcılarımız Dr. Osman Yıldız, Av. Hüseyin Öz, Genel Sekreterimiz Eda Güner, Genel Sekreter Yardımcımız Erdoğan Serdengeçti, HAK-İŞ İl Başkanlarımız, Komite Başkanlarımız ve uzmanlarımız katıldı. 

Toplantıda İl Başkanlarımız, sendikal faaliyetleri, illerinde yürüttükleri örgütlenme çalışmalarına ilişkin görüş ve önerilerde bulundular. 

Genel Başkan Yardımcılarımız Dr. Osman Yıldız ve Av. Hüseyin Öz il başkanlarımızın görüşlerine ilişkin değerlendirmelerde bulundular.

Genel Başkanımız Mahmut Arslan, “HAKİŞ İl Başkanlarımızın görüş ve önerileri bizim için çok önemli. Bu iki günlük toplantımızın size ve Konfederasyonumuza yararlar getirmesini temenni ediyorum” dedi. 

Toplantı, sertifika takdimi ve toplu fotoğraf çekimi ile son buldu.


HABERE AİT GÖRSELLER :

29 Haziran 2022 14:10, Haberler


© 2021 HAK-İŞ Konfederasyonu