HAK-İŞ'DEN THY YÖNETİM KURULU BAŞKANI BOLAT’A ZİYARET

18 Ağustos 2022 19:16, Haberler


HAK-İŞ'DEN THY YÖNETİM KURULU BAŞKANI BOLAT’A ZİYARET


Genel Başkanımız Mahmut Arslan, Genel Başkan Yardımcımız Yunus Değirmenci ile birlikte 18 Ağustos 2022 tarihinde Türk Hava Yolları (THY) Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Bolat’ı THY Genel Müdürlüğü’ndeki makamında ziyaret etti.

Ziyarette, THY Teknik A.Ş işyerinde alın teri akıtan binlerce Özçelik-İş Sendikamızın  üyelerinin hak ve menfaatlerine yönelik yapılan görüşmede geniş kapsamlı ve verimli değerlendirmeler yapılırken, yeni dönemde Özçelik-İş sendikamızın  çalışmaları ve faaliyetleri de ele alındı.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Türk Hava Yolları (THY)Yönetim Kurulu Başkanı Bolat ise, Hak-İş Genel Başkanı Mahmut Arslan ve Özçelik-İş Sendikamızın Genel Başkanı ve Hak-İş Genel Başkan Yardımcımız Yunuz Değirmenci'ye  iş barışını ve huzurunu işyerinde devamlılığını ve kalıcılığını her daim iş birliğine açık olduklarını belirterek, çalışanların mutluluğunun sağlaması için Hak-İş ve Özçelik-İş ile iletişimin güçlendirilmesinin önemine dikkat çekti.

Ziyaret, Genel Başkanımız Mahmut Arslan'ın  Türk Hava Yolları (THY) Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Bolat'a hediye takdimiyle son buldu.


HABERE AİT GÖRSELLER :

18 Ağustos 2022 19:16, Haberler


© 2021 HAK-İŞ Konfederasyonu