KURBAN BAYRAMINI VE CUMHURİYETİMİZİN 89. YILINI BİRARADA KUTLUYORUZ

23 Ekim 2012 14:00, Haberler


 

KURBAN BAYRAMINI VE CUMHURİYETİMİZİN 89. YILINI

BİRARADA KUTLUYORUZ…

 

 HAK-İŞ Genel Başkanı Mahmut ARSLAN, Kurban Bayramı ve Cumhuriyetin ilanının 89. Yıldönümü dolayısıyla yaptığı açıklamada şu değerlendirmelerde bulundu:

  “ Bu yıl Kurban Bayramını ve Cumhuriyetimizin ilanının 89. Yıldönümünü arka arkaya kutluyoruz.

Milli ve dini bayramlar ile toplumsal dayanışma ve hoşgörü; yaşadığımız bütün tartışmaların, çözüm bekleyen sorunların ve gerilimlerin aşılmasında önemli bir rol oynamaktadır. Milli ve dini hassasiyetlerin doruğa ulaştığı bu günler, diyalog; uzlaşı ve hoşgörü niyetlerinin hayata geçirilmesi için çok önemli fırsatlar sunmaktadır.

Bayramlar, bireysel ve toplumsal olarak, moral değerlerin çok yoğun olarak yaşandığı özel günlerdir.

Geleneklerimizde önemli yer tutan toplumsal dayanışmanın bayram vesilesiyle bir kez daha hatırlanmasını muhtaçları, çocukları, kimsesizleri, yoksulları ve yaşlıları sevindirmesini diliyoruz.

Şahsım ve Konfederasyonum adına Kurban Bayramının ülkemize, üyelerimize, inananlara ve tüm insanlığa mutluluk, barış ve huzur getirmesini diliyor,

Cumhuriyetimizin 89. Kuruluş Yıldönümünün Türk işçi hareketine, çalışma hayatına ve tüm ülkemize hayırlı olmasını diliyoruz.  Cumhuriyet Bayramı'nı kutlarken, aziz şehitlerimizi de minnet, şükran ve rahmetle anıyoruz.”

 

HABERE AİT GÖRSELLER :

23 Ekim 2012 14:00, Haberler


© 2021 HAK-İŞ Konfederasyonu