TÜSİAD HEYETİNDEN HAK-İŞ’E ZİYARET

12 Ekim 2022 14:07, Haberler


TÜSİAD HEYETİNDEN HAK-İŞ’E ZİYARET 

Genel Başkanımız Mahmut Arslan, TÜSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Turan ve beraberindeki heyeti HAK-İŞ’te ağırladı. 

Genel Başkanımız Mahmut Arslan ve TÜSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Turan başkanlığında 12 Ekim 2022 tarihinde gerçekleştirilen görüşmeye, Genel Başkan Yardımcılarımız Dr. Osman Yıldız ve Yunus Değirmenci, Genel Sekreterimiz Eda Güner, Genel Sekreter Yardımcımız Erdoğan Serdengeçti, TÜSİAD Genel Sekreteri Ebru Dicle, Ankara Temsilcisi Barış Urhan ve Geleceği İnşa Rapor Danışmanı Hüsamettin Onanç ile HAK-İŞ ve TÜSİAD’dan uzmanlar katıldı. 

Genel Başkanımız Mahmut Arslan, TÜSİAD Başkanı Turan ve beraberindeki heyeti HAK-İŞ’te ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti belirterek, Konfederasyonumuz HAK-İŞ’in kurumsal yapısı, ilke, değer ve çalışma prensiplerine ilişkin bilgiler verdi. Arslan, Konfederasyonumuz HAK-İŞ’in sosyal diyaloğa ve birlikte çalışma kültürüne verdiği öneme dikkat çekti. 

TÜSİAD Başkanı Orhan Turan da hazırladıkları “Yeni Bir Anlayışla Geleceği İnşaa: İnsan, Bilim, Kurumlar” raporunu sunmak ve karşılıklı görüş alışverişinde bulunmak üzere HAK-İŞ’i ziyaret ettiklerini belirterek, görüşmeden duydukları memnuniyeti dile getirdi.


HABERE AİT GÖRSELLER :

12 Ekim 2022 14:07, Haberler


© 2021 HAK-İŞ Konfederasyonu