FİLİSTİN ANKARA BÜYÜKELÇİSİ MUSTAFA’DAN HAK-İŞ’E ZİYARET

19 Ekim 2022 15:58, Haberler


FİLİSTİN ANKARA BÜYÜKELÇİSİ MUSTAFA’DAN HAK-İŞ’E ZİYARET

Genel Başkanımız Mahmut Arslan, 19 Ekim 2022 tarihinde Filistin Devleti Ankara Büyükelçisi Dr. Faed Mustafa’yı HAK-İŞ’te ağırladı. Genel Başkanımız Mahmut Arslan’a, Genel Sekreterimiz Eda Güner eşlik etti. 

Genel Başkanımız Mahmut Arslan, HAK-İŞ Konfederasyonu’nun Filistin’in haklı davasında her zaman yanında olduğunu belirterek, “HAK-İŞ Konfederasyonu olarak, kardeş Filistin halkının haklı davasında daima yanındayız. Başkenti Kudüs olan bağımsız Filistin Devleti’nin kurulması konusundaki mücadeleyi destekliyoruz. HAK-İŞ olarak, Filistin mücadelesinin haklılığı konusunda farkındalık uyandırmayı ve gündemde tutmayı önemli bir öncelik olarak görüyoruz. Ulusal ve uluslararası her platformda Filistin davasını savunmaya devam edeceğiz” dedi. 

Filistin Devleti Ankara Büyükelçisi Dr. Faed Mustafa, HAK-İŞ ve Genel Başkanımız Mahmut Arslan’a Filistin mücadelesine verdiği destekten dolayı teşekkür ederek, “HAK-İŞ'in gücünü ve Filistin mücadelesine verdiği desteği her zaman çok hissettik. HAK-İŞ, her zaman mağdurların yanında olan ve bu mağduriyetin yarattığı sıkıntıları çok derinden bilen bir Konfederasyon. Filistin konusunda verdiğiniz destek için çok teşekkür ederiz. Bundan sonra da işbirliğimiz ve kardeşliğimiz artarak devam edecek” dedi.


HABERE AİT GÖRSELLER :

19 Ekim 2022 15:58, Haberler


© 2021 HAK-İŞ Konfederasyonu