OATUU 43. İCRA KURULU TOPLANTISINA KATILDIK

20 Ekim 2022 11:45, Haberler


OATUU 43.  İCRA KURULU TOPLANTISINA KATILDIK

 

HAK-İŞ Denetim Kurulu Üyemiz ve Öz İplik İş Sendikamızın Genel Başkanı Rafi Ay, Konfederasyonumuz HAK-İŞ’i temsilen 18-20 Ekim 2022 tarihleri arasında Mısır’da gerçekleşen Afrika Sendikalar Birliği Teşkilatı (OATUU) 43.  İcra Kurulu Toplantısına Katıldı. Ay’a HAK-İŞ Dış ilişkiler Uzmanımız Ahmet Halfaya eşlik etti.

OATUU İcra Kurulu kapsamında, “Afrika'da Kapsayıcı Sürdürülebilir Kalkınma için Elde Edilebilir Sosyal Koruma” konulu OATUU/ACTRUV Semineri”, “OATUU İcra Kurulu” ve “Başkanlar Kurulu”nu kapsayan programlar gerçekleştirildi.

HAK-İŞ Denetim Kurulu Üyemiz ve Öz İplik İş Sendikamızın Genel Başkanı Rafi Ay, ETUF Genel Başkanı Mohammed Gobbran ve OATUU Genel Sekreteri Al- Rezkı Mezhoud ve toplantıda bulunan diğer katılımcılarla ikili görüşmelerde bulunarak, Genel Başkanımız Mahmut Arslan’ın selamlarını ve başarı dileklerini iletti. Ay, Konfederasyonumuz HAK-İŞ’in Türkiye’de ikili işbirliklerini en fazla gerçekleştiren konfederasyonların başında olduğunu belirterek, HAK-İŞ’in Afrika dahil olmak üzere, uluslararası sendikalarla işbirliğini en ileriye taşıyan tek konfederasyon olduğunun altını çizdi.

ETUF Genel Başkanı Gobran, HAKİŞ ile ikili ilişkileri geliştirmek istediklerini belirterek, Mısır ve Türkiye halkının birbirinden ayrılmaz iki ülke olduğunu vurgulayarak, tarih boyunca hep ortak değerleri paylaştıklarını ve birbirlerini her zaman destekleyeceklerini ifade etti.

HABERE AİT GÖRSELLER :

20 Ekim 2022 11:45, Haberler


© 2021 HAK-İŞ Konfederasyonu