HAK-İŞ 47. YAŞINDA, BAŞKANLAR KURULUMUZ TOPLANDI

21 Ekim 2022 16:30, Haberler


HAK-İŞ 47. YAŞINDA 

HAK-İŞ BAŞKANLAR KURULUMUZ TOPLANDI

Türkiye'nin en büyük işçi konfederasyonlarından biri olan HAK-İŞ Konfederasyonu, 47. Kuruluş Yıldönümünü “HAK-İŞ’in Gücü Türkiye’nin Gücü” temasıyla kutluyor. 

HAK-İŞ 47. Kuruluş Yıldönümü kapsamında gerçekleştirilen HAK-İŞ Başkanlar Kurulu, Genel Başkanımız Mahmut Arslan’ın başkanlığında 21 Ekim 2022 tarihinde HAK-İŞ Genel Merkezinde toplandı. 

Genel Başkanımız Mahmut Arslan Başkanlığında gerçekleştiren Başkanlar Kurulu toplantısına, Genel Başkan Yardımcılarımız Dr. Osman Yıldız, Yunus Değirmenci, Mehmet Şahin, Av. Hüseyin Öz ve Genel Sekreterimiz Eda Güner ile Başkanlar Kurulumuzu oluşturan Sendikalarımızın Genel Başkanları katıldı. 

“HAK-İŞ, 47 Yaşında”

Arslan, HAK-İŞ Konfederasyonu’nun Türkiye’nin en büyük işçi konfederasyonlarından biri olduğunu belirterek, “HAK-İŞ’in yarım asra yaklaşan soylu geçmişi büyük mücadeleler ve başarılarla doludur. HAK-İŞ, 21 sendikası; 81 il başkanlığı, 250 şube başkanı ve şube yönetim kurulu üyeleriyle Türkiye’nin her yerinde örgütlenmesini tamamlamış, her iş kolunda sendikal yapıyı inşa etmeyi başarmış ve bugün 765 bin üyesiyle Türkiye’nin en büyük işçi konfederasyonlarından birisi olmuştur” dedi. 

Arslan, “Türkiye’nin gücü HAK-İŞ’in gücüdür. HAK-İŞ’in gücü Türkiye’nin gücüdür. Bizlerin de Türkiye’nin gücüne güç katmak gibi bir sorumluluğumuz var. Birlikte mücadele edeceğiz, Türkiye’yi birlikte geleceğe taşıyacağız. Hep birlikte bu ülkeyi hem kendi içerisinde hem de bölgesinde etkin, güçlü ve oyun kurucu bir ülke olarak inşa edeceğiz. Bunun için ‘Birlikte yürüyelim, Birlikte Erdemli Sendikacılığı inşaa edelim, Birlikte HAK-İŞ olalım’ diyoruz. Daha güçlü bir HAK-İŞ için geleceğe birlikte yürüyoruz” dedi.  


HABERE AİT GÖRSELLER :

21 Ekim 2022 16:30, Haberler


© 2021 HAK-İŞ Konfederasyonu