ARSLAN, DÜZCE’DE TİS İMZA TÖRENİNE KATILDI

03 Şubat 2023 16:50, Haberler


ARSLAN, DÜZCE’DE TİS İMZA TÖRENİNE  KATILDI

Genel Başkanımız Mahmut Arslan, 3 Şubat 2023 tarihinde, Hizmet-İş Sendikamız ile Düzce Belediyesi BELKA A.Ş. arasında gerçekleştirilen toplu iş sözleşmesi imza törenine katıldı.

Törene, Genel Başkanımız Mahmut Arslan’ın yanı sıra Düzce Belediye Başkanı Faruk Özlü, Hizmet-İş Sendikamızın Genel Başkan Yardımcısı İdris Ersoy, HAK-İŞ İl Başkanımız ve Hizmet-İş Sendikamızın Sakarya Şube Başkanı Mehmet Mesut Gökdemir, Düzce Belediye Başkan Yardımcıları, Şube Başkan Yardımcıları, HAK-İŞ’e bağlı sendikalarımızın Düzce Şube ve İl Başkanları, Düzce Belediye Meclis Üyeleri, üyelerimiz ve basın mensupları katıldı.

Genel Başkanımız Mahmut Arslan, Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü’yü bakanlık yaptığı dönemden beri tanıdıklarını belirterek, Düzce’ye yaptığı hizmetlerden övgüyle söz etti. Arslan, “Çalışanlarımız Düzce’yi yaşanabilir bir şehir yapmak için canla başla çalışıyor. Allah sizlerden razı olsun. İyi bir toplu iş sözleşmesinin kriterlerinden ilki sözleşme ile elde edilen haklarımızın zamanında ödenmesidir. İkincisi imzalanan sözleşmenin iş güvencesini garanti altına almasıdır. Üçüncüsü iş barışını inşa etmesidir. Elbette ücret zamları önemli ancak bu kriterler yoksa ücret zamlarının anlamı kalmıyor” dedi.

“Türkiye’ye Karşı Yoğun Psikolojik Savaş Yürütülüyor”

Türkiye’ye karşı yeni bir operasyonla karşı karşıya olduklarını ifade eden Genel Başkanımız Arslan, “İstanbul da büyük bir terör eylemi gerçekleştirilecek bahanesiyle, 9 ülkenin İstanbul’da ki konsolosluklarını kapatması, Türkiye’ye yönelik yapılan yeni bir operasyonun adıdır. Seçimlere giderken, Türkiye Cumhuriyeti Devleti’ni içerden ve dışardan kuşatmak isteyen emperyalist güçler yeni oyunlar peşinde. Ülkemize karşı yoğun bir psikolojik savaş yürütüyorlar. Hem Amerika’dan hem de batıdan ülkemize ciddi saldırılar olacağını görüyoruz. Bu ülkenin zorluklarını biliyoruz. Her şeye rağmen bu ülkenin insanlarına ve potansiyeline inanlar olarak, Türkiye’nin istikrarsızlaştırılmaya çalışılmasına karşı hepimizin uyanık olması lazım. Bu ülkeyi seven herkes bu ülkenin istikrarı için üzerine düşen görevi yerine getirmelidir. 14 Mayıs’ta seçime gidiyoruz, inşallah hepimiz bu süreçte üzerimize düşen sorumluluğu yerine getireceğiz” dedi.

“Kamu Hizmeti Yapmak Hayırlı Bir İştir”

Arslan, "İnsanlara en hayırlısı insanlara hizmet edendir diyen bir medeniyetin evlatları olarak, hem ailenizin nafakasını kazanıyorsunuz hem de hayır duasını kazanıyorsunuz. Kamu hizmeti yapmak hayırlı bir iştir" dedi. Arslan, toplu iş sözleşmesinin hayırlar getirmesini dileyerek, sözleşmede emeği geçenlere teşekkür etti. 

Eski Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı ve Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, Belediye çalışanlarının yaptıkları işin önemine değinerek, 

"Ben, sizden son derece memnunum, Allah sizden razı olsun. Beraber çalışıyoruz. Güzel işler yapıyoruz" dedi.  

HAK-İŞ İl Başkanımız ve Hizmet-İş Sendikamızın Sakarya Şube Başkanı Mehmet Mesut Gökdemir de bir selamlama konuşması gerçekleştirerek sözleşmenin tüm üyelerimize hayırlı olmasını temenni etti.


HABERE AİT GÖRSELLER :

03 Şubat 2023 16:50, Haberler


© 2021 HAK-İŞ Konfederasyonu