HAK-İŞ’İN DEPREM BÖLGESİNDEKİ KADINLAR İÇİN YARDIMLARI YERİNE ULAŞTI "YARALARIMIZI BİRLİKTE SARACAĞIZ"

20 Şubat 2023 16:47, Haberler


HAK-İŞ’İN DEPREM BÖLGESİNDEKİ KADINLAR İÇİN YARDIMLARI YERİNE ULAŞTI 

"YARALARIMIZI BİRLİKTE SARACAĞIZ"

HAK-İŞ Yönetim Kurulumuz tarafından,  8 Mart vesilesiyle deprem bölgesindeki üyelerimize dağıtılmak üzere kadınlara yönelik yardım malzemelerini taşıyan ilk tırımız bölgeye ulaştı. HAK-İŞ Kadın Komitesi koordinasyonuyla kadınlara yönelik hazırlanan yardım malzemeleri il başkanlarımızla birlikte Kahramanmaraş, Adıyaman ve Malatya’da dağıtımları gerçekleştirildi. 

Kahramanmaraş merkezli depremden etkilenen illerdeki üyelerimize dağıtılmak üzere 18 Şubat 2023 tarihinde Ankara’dan yola çıkan ve kadınlara yönelik hazırlanan yardım malzemelerini taşıyan ilk tırımız bölgeye ulaştı. 

HAK-İŞ Kadın Komitesi Sorumlumuz Yağmur Açıkalın ve Kadın Komitesi Başkan Yardımcılarının da bulunduğu HAK-İŞ Kadın Komitesi üyelerimiz, ilk olarak Kahramanmaraş’ta yardım paketlerinin üyelerimize dağıtımını gerçekleştirdi. HAK-İŞ Kadın Komitesi üyelerimiz, dağıtım sonrasında HAK Arama Kurtarma Umut Timi ile bir araya geldi. Ardından, Öz İnşaat-İş Sendikamız Genel Başkanı Zekeriya Koca’nın ailesine taziye ziyaretinde bulundu.

HAK-İŞ Kadın Komitesi üyelerimiz, Kahramanmaraş’ın ardından Adıyaman’a geçti. Adıyaman’daki üyelerimize geçmiş olsun ziyaretinde bulunularak, depremde hayatlarını kaybeden HAK-İŞ İl İstihdam ve Mesleki Eğitim Kurulu üyemiz ve  Öz Sağlık-İş Sendikamızın Adıyaman Şube Başkanı Osman İzci ve ailesine taziye ziyareti gerçekleştirildi.

Adıyaman’ın ardından HAK-İŞ Kadın Komitesi üyelerimizin yeni adresi Elazığ oldu. Ekiplerimiz Elazığ il başkanlığımızı ziyaret ederek, İl Başkanımız Mustafa Bahçeci’ye geçmiş olsun ve başsağlığı dileklerinde bulundular. 

Elazığ’ın ardından Malatya’ya geçen HAK-İŞ Kadın Komitesi üyelerimiz, Malatya İl Başkanımız Bünyamin Geleri koordinasyonunda hastane binası ve belediye birimlerinde çalışan üyelerimize hazırlanan yardım malzemelerini teslim ederek, geçmiş olsun dileklerinde bulundular. Dağıtımın ardından Malatya Büyükşehir Belediyesi Kriz ve Koordinasyon Merkezi’nde depremin ilk saatlerinden itibaren yardıma koşan itfaiye çalışanlarımız ile bir araya geldiler.


HABERE AİT GÖRSELLER :

20 Şubat 2023 16:47, Haberler


© 2021 HAK-İŞ Konfederasyonu