ARSLAN, ILO TÜRKİYE DİREKTÖRÜ Dİ COLA İLE GÖRÜŞTÜ

25 Nisan 2023 18:25, Haberler


ARSLAN, ILO TÜRKİYE DİREKTÖRÜ Dİ COLA İLE GÖRÜŞTÜ

Genel Başkanımız Mahmut Arslan, 26 Nisan 2023 tarihinde ILO Türkiye Direktörü Giovanni Di Cola ile görüştü.

Genel Başkanımız Arslan’a Genel Başkan Yardımcımız Dr. Osman Yıldız ve Dış İlişkiler Koordinatörümüz Merita Yıldız eşlik etti. 

Genel Başkanımız Mahmut Arslan, ILO Türkiye Direktörü olarak göreve atanmasından dolayı Di Cola’yı tebrik ederek, HAK-İŞ’i ziyaretinden duyduğu memnuniyeti ifade etti.

Arslan, HAK-İŞ’in çalışma hayatı konusunda öncü kuruluşlardan olduğunu belirterek, tüm paydaşlarla sosyal diyalog çerçevesinde çalışma konusunda istekli olduğunu vurguladı.

HAK-İŞ’in ILO ile ortak çalışmalar gerçekleştirme konusunda Türkiye’de ki en etkin kuruluşlardan olduğunu dile getiren Arslan, önümüzdeki süreçte bu çalışmaların daha da geliştirilerek sürdürüleceğine olan inancını ifade etti.

ILO Türkiye Direktörü Di Cola, sosyal ortaklara ILO adına hizmet edebilmekten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, ihtiyaçları doğrudan almak ve var olan sorunları en hızlı şekilde çözmek adına yeni dönemde ikili diyaloğu geliştirmek için çalışmaların hızlandırılması için elinden geleni yapacağını belirtti.

HAK-İŞ’in yaptığı çalışmaları takdirle karşıladıklarını vurgulayan Di Cola, HAK-İŞ’in çalışma hayatında bir okul olarak var olmayı sürdürdüğünü, gerçekleştirilecek olan yeni dönem projelerinde birlikte çalışmanın önemli olduğunu söyledi.

Di Cola, HAK-İŞ’in öncelikleri çerçevesinde hem stratejik düzeyde hem işletme olarak makro ekonomik düzeyde ILO’nun destek vermeye devam edeceğini belirtti.

Türkiye’de meydana gelen depremler sonrasında bölgeye ziyaretler gerçekleştirdiklerini belirten Di Cola, yardım çalışmaları için ILO’nun uluslararası alanda kaynak bulmak adına girişimlerinin devam ettiğinin altını çizdi.

HABERE AİT GÖRSELLER :

25 Nisan 2023 18:25, Haberler


© 2021 HAK-İŞ Konfederasyonu