HAK-İŞ’E DEVLET ÜSTÜN FEDAKARLIK MADALYASI

25 Nisan 2023 18:22, Haberler


HAK-İŞ’E DEVLET ÜSTÜN FEDAKARLIK MADALYASI 

Konfederasyonumuz HAK-İŞ’e Kahramanmaraş merkezli 11 ilimizi etkileyen depremlerin hemen ardından arama kurtarma faaliyetlerine verdiği katkı dolayısıyla “Türkiye Cumhuriyeti Devlet Üstün Fedakarlık Madalyası” takdim edildi. 

“Türkiye Cumhuriyeti Devlet Üstün Fedakârlık Madalyası ve Nişanı Tevcih Töreni” 25 Nisan 2023 tarihinde Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın teşrifleri ile Beştepe Millet Kongre ve Kültür Merkezi’nde gerçekleştirdi. 

Genel Başkanımız Mahmut Arslan’ın talimatı ile 6 Şubat sabahı yola çıkarak Arama ve Kurtarma faaliyetlerinde bulunan Hak Arama ve Kurtarma Umut Timimiz “Türkiye Cumhuriyeti Devlet Üstün Fedakârlık Madalyası” ile ödüllendirildi. “Türkiye Cumhuriyeti Devlet Üstün Fedakârlık Madalyası” temsili olarak Hak Arama ve Kurtarma Umut Timi Ekip Lideri ve Afet İşleri Komite Başkanımız Recep Bişkin’e Cumhurbaşkanı Yardımcımız Fuat Oktay tarafından verildi. Arama ve kurtarma faaliyetlerinde bulunan ekibimizin diğer üyelerine madalyaları ayrıca düzenlenecek törenle verilecek.  

Devlet Üstün Fedakârlık Madalyası ve Nişanı, 6 Şubat 2023 tarihinde Kahramanmaraş ve Hatay merkezli 11 ilimizi etkileyen depremlerde arama ve kurtarma faaliyeti gösteren yerli ve yabancı ekiplere göstermiş oldukları üstün fedakarlık ve başarı neticesinde verildi. 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, deprem sonrası çalışmalarda sembolleşen isimler, kurumlar ile ekiplerin yerli ve yabancı temsilcilerine Devlet Üstün Fedakârlık Madalyası ve Nişanı takdim ederek, deprem bölgesindeki çabaları dolayısıyla şükranlarını sunduklarını söyledi. Erdoğan, madalya ve nişan alanlarla birlikte arama kurtarma ekiplerine, madencilere, itfaiyecilere, belediyelere, kamu görevlilerine, sivil toplum kuruluşlarına, gönüllülere, yardım çağrısına destek veren tüm yabancılara teşekkür etti.

HABERE AİT GÖRSELLER :

25 Nisan 2023 18:22, Haberler


© 2021 HAK-İŞ Konfederasyonu