GENEL KURULUMUZ İKİNCİ GÜNÜNDE ÇALIŞMALARINA DEVAM EDİYOR

12 Mayıs 2023 10:36, Haberler


GENEL KURULUMUZ İKİNCİ GÜNÜNDE ÇALIŞMALARINA DEVAM EDİYOR

Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın teşrifleri ve binlerce HAK-İŞ üyesinin katılımı ile başlayan HAK-İŞ Konfederasyonumuzun 15. Olağan Genel Kurulu,  ikinci gününde çalışmalarına büyük bir coşkuyla devam ediyor.  

Genel Kurulumuzun 12 Mayıs 2023 tarihinde gerçekleştirilen ikinci gün çalışmaları, divan heyetinin yeniden oluşturulmasıyla başladı. 

Genel Kurulumuzun ikinci gününü yönetmek üzere, Genel Başkan Yardımcımız ve Özçelik-İş Sendikamızın Genel Başkanı Yunus Değirmenci Başkanlığında, HAK-İŞ Disiplin Kurulu Üyesi ve Öz Taşıma-İş Sendikamızın Genel Başkanı Av. Mehmet Ali Kayabaşı, HAK-İŞ Denetim Kurulu Üyesi ve Öz Toprak-İş Sendikamızın Genel Başkanı Metin Özben, Hizmet-İş Sendikamızın Genel Denetleme Kurulu Üyesi Gaye Polat ve Öz İplik-İş Sendikamızın Genel Denetim Kurulu Üyesi ve Çorlu Şube Sekreteri Canan İşbilen'den oluşan Divan heyeti oluşturuldu.

Genel kurulumuzun ikinci günü misafirlerimizin konuşmaları ile devam ediyor. 

HAK-İŞ Kurucu Başkanlarımızdan Mustafa Taşçı, HAK-İŞ’e yakışır bir genel kurul gerçekleştirildiğini ifade ederek, “Genel Başkanımız Mahmut Arslan’a ve emeği geçen bütün kardeşlerime çok teşekkür ediyorum. Genel kurulumuza gelen tüm delege arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.

HAK-İŞ Kurucu Başkanlarımızdan Mehmet Asena, HAK-İŞ ile birlikte sendikacılıkta yeni bir devrim başladığını ifade ederek, “Sizleri bu güzellikle görünce, davasına sıkı sıkıya sarılmış görünce heyecanım bir kat daha arttı. Genel Kurulumuzun hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi.

Tanrıverdi: "HAK-İŞ’li Olmaktan Her Zaman Övündük ve Gurur Duyduk"

Konfederasyonumuz HAK-İŞ’in eski yöneticilerinden ve Hizmet-İş Sendikamızın Kurucu ve Onursal Genel Başkanı Hüseyin Tanrıverdi, Genel Kurulu selamlayarak başladığı konuşmasında, “15. Olağan Genel Kurulumuzun çok değerli misafirlerimiz sizleri saygı ve sevgi ile selamlıyorum, genel kurulumuzun hayırlara vesile olmasını ve yararlı olmasını diliyorum. Bugün Konfederasyonumuz HAK-İŞ’in Genel Kurulu için buradayız. 47. yılına girdiğimiz hizmetlerimizi de değerlendiriyoruz. Neredeyse yarım asırlık bir ömür. Doğrusu bu yarım asırlık ömrü HAK-İŞ başarıyla tamamlamıştır. HAK-İŞ, huzurun, mutluluğun, geleceğe yönelik hedeflerinin olduğu bir teşkilat anlamına gelir. Onun içindir ki HAK-İŞ’li olmaktan her zaman övündük ve gurur duyduk” dedi

HABERE AİT GÖRSELLER :

12 Mayıs 2023 10:36, Haberler


© 2021 HAK-İŞ Konfederasyonu