ARSLAN, HİZMET-İŞ SENDİKAMIZIN ÜYELERİNE ÖZEL, HAK-KART TANITIM TOPLANTISINA KATILDI

19 Haziran 2023 15:35, Haberler


ARSLAN, HİZMET-İŞ SENDİKAMIZIN ÜYELERİNE ÖZEL, HAK-KART TANITIM TOPLANTISINA KATILDI

Genel Başkanımız Mahmut Arslan, 19 Haziran 2023 tarihinde Hizmet-İş Sendikamızın üyeleri için hazırlanan ‘HAK-KART Tanıtım Toplantısı’na katıldı.

Genel Başkanımız Arslan, Hizmet-İş sendikamızın üyelerine özel olarak hazırlanan ve tanıtımı gerçekleştirilen HAK-KART ile üyelerin birçok avantaja sahip olacağını, günlük hayatta çok sayıda alanda kullanım kolaylığı ile indirim haklarından yararlanacaklarını söyledi.

Arslan, Hizmet-İş sendikamızın üyesi olan tüm işçiler için kartların basım aşamasında olduğunu belirterek, sosyal sendikacılık anlayışının bir gereği ve kullanımı teşvik etmek amacıyla Hizmet-İş Sendikası tarafından kartlara bir defaya mahsus olmak üzere 500 TL yatırılacağını dile getirdi.

Türkiye genelinde birçok alanda kullanılacak olan kartın 150’den fazla firma ile indirim anlaşması olduğunu vurgulayan Arslan, 2023 yılı içerisinde tüm üyelere kartlarının ulaştırılmasının planlandığını belirtti.

Arslan, kartların bir ilk olarak Hizmet-İş Sendikası üyeleri tarafından kullanılacağını belirterek, bu uygulamanın diğer sendikalara da örnek olması temennisinde bulundu.

HABERE AİT GÖRSELLER :

19 Haziran 2023 15:35, Haberler


© 2021 HAK-İŞ Konfederasyonu