GENEL BAŞKAN ARSLAN SOSYAL MEDYADA

11 Ocak 2013 14:00, Haberler


GENEL BAŞKAN ARSLAN SOSYAL MEDYADA

HAK-İŞ Genel Başkanı Mahmut Arslan sosyal medyada Twitter hesabı ile yer almaya başladı. Arslan’ın Twitter hesabının ismi www.twitter.com/hakismahmut

 

İletişimin bütün boyutlarıyla etkin bir şekilde kullanılmasının son derece önemli olduğunun altını çizen Genel Başkanımız Arslan, bundan sonra Twitter ve çok kısa süre sonra da Facebook hesaplarıyla düşünce ve duygularını paylaşacağını belirtti.

 

Genel Başkan Arslan: “Sosyal medyanın bütün imkânlarını kullanmak sendikal mücadelemiz için de büyük önem taşıyor. Türkiye’nin en ücra köşesine kadar, bütün insanlarımıza, bütün çalışanlara ulaşmak için teknolojiyi başarılı bir şekilde kullanmalıyız. Yeni çıkan Sendikalar ve Toplu İş Sözleşmesi Yasası uyarınca zaten üyelikler e-devlet kapısından interneti kullanarak gerçekleştirilecek. Bu da demektir ki bütün çalışanlar web üzerinden işlem yapmaya başlayacaklar. Bu süreçte onlara ulaşabilmek, HAK-İŞ’i anlatabilmek için sanal ortamın bütün imkânlarını doğru bir şekilde kullanmalıyız” dedi.

 

Sosyal medyanın geniş kitlelerin seslerini duyurabildiği, dayanışabildiği dinamik bir ortam olduğunu belirten Arslan HAK-İŞ’in bu alanda da son derece etkin olacağını söyledi.

 

Twitter üzerinden zaman zaman teşkilatlara, üyelere de seslenerek birçok konuda önemli mesajlar vermesi ve takipçilerinin sorularını cevaplaması beklenen Genel Başkan Arslan’ın Facebook hesabı da kısa bir süre sonra aktif hale gelecek.

 

Bütün HAK-İŞ ailesini sendikaları ve çalışan üyeleri ile birlikte sosyal medyada yer almaya çağıran Arslan’ın 6 Ocak 2013 tarihinden itibaren yer aldığı Twitter’daki bazı twitleri şöyle:

 

Anadolu Ajans'ının yiğit çalışanları, Büyük bir mücadele sonucu elde ettiğiniz yetkinizi engellemeye kimsenin gücü yetmeyecek

7 Ocak'ta 8 ocağa ateş düştü. Yüzlerin deki Kara Yüzkarası değil kömür karası civanlar kara toprağa düştüler rahmet olsun hepsine.

TÜRKİYE İş kazaların da AVRUPA'da 1.inci DÜNYA'da 3.üncü sıra da yer alıyor. Bu tablo TÜRKİYE 'ye yakışmıyor.

 

HABERE AİT GÖRSELLER :

11 Ocak 2013 14:00, Haberler


© 2021 HAK-İŞ Konfederasyonu