FİLİSTİN BÜYÜKELÇİLİĞİNE DESTEK ZİYARETİ

13 Ekim 2023 17:39, Haberler


FİLİSTİN BÜYÜKELÇİLİĞİNE DESTEK ZİYARETİ

Genel Başkanımız Mahmut Arslan, 13 Ekim 2023 tarihinde aralarında Konfederasyonumuz HAK-İŞ’in de bulunduğu “Soykırıma Hayır, Filistin’e Destek Siyonizme Lanet” Mitingi tertip heyeti ile birlikte Filistin Büyükelçiliğini ziyaret ederek Büyükelçi Dr. Faed Mustafa ile bir araya geldi.

Ziyarette, Genel Başkanımız Mahmut Arslan’ın yanı sıra, HAK-İŞ Kudüs Komitesi Başkanımız Hüseyin Tanrıverdi, Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın ile İHH, Önder, Cihannüma, TÜGVA, AGD temsilcileri de yer aldı.

Genel Başkanımız Arslan, İşgalci Siyonist İsrail devletinin, Filistin halkına yönelik saldırılarına ve yok etme politikalarının dozunu her geçen gün artırarak devam ettiğini, işgalci İsrail’in Filistin halkına yönelik saldırılarını bir kez daha kınadığını ifade etti.

Arslan, “HAK-İŞ Konfederasyonu olarak, kardeş Filistin halkının daima yanında olacağımızı, Filistin topraklarında, Başkenti Kudüs olan, bağımsız Filistin Devleti kuruluncaya kadar mücadeleye devam edeceğimizi bir kez daha ilan ediyoruz” dedi.

Filistin Büyükelçisi Dr. Faed Mustafa, ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, dayanışma ve destek açıklamalarının işgal altındaki Gazze’de yer alan Filistin halkı için çok önemli bir mesaj içerdiğini vurguladı.

Soykırıma Hayır, Filistin’e Destek Siyonizme Lanet Mitinginde verilecek mesajların Filistin halkına destek açısından önemli olduğunu dile getiren Mustafa, “ Türkiye Cumhuriyet Devleti, Türkiye Halkı ve sivil toplum kuruluşları her zaman cesur bir şekilde bizim yanımızda olduğunu göstermiştir. Attığınız tüm adımlara güveniyoruz. Allah sizden razı olsun” dedi.

Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın da sivil toplum kuruluşları olarak Filistin konusunda desteğin devam edeceğine vurgu yaptı.

HABERE AİT GÖRSELLER :

13 Ekim 2023 17:39, Haberler


© 2021 HAK-İŞ Konfederasyonu