HAK-İŞ’TEN FİLİSTİN YARDIM KAMPANYASINA BÜYÜK DESTEK

05 Kasım 2023 01:05, Haberler


HAK-İŞ’TEN FİLİSTİN YARDIM KAMPANYASINA BÜYÜK DESTEK

Genel Başkanımız Mahmut Arslan, 4 Kasım 2023 tarihinde düzenlenen Geleneksel HAK-İŞ Aile Buluşması’nda, personellerimiz ve aileleriyle bir araya geldi.

Aile Buluşmasına Genel Başkanımız Mahmut Arslan, Genel Başkan Yardımcılarımız Devlet Sert, Mehmet Ali Kayabaşı, Genel Sekreterimiz Eda Akbulut, Genel Sekreter Yardımcımız Fatma Zengin, HAK-İŞ Denetleme ve Disiplin Kurulu üyeleri, Genel Başkan Danışmanlarımız, Genel Merkez personellerimiz ve aileleri katıldı.

“Filistin’de Şehit Düşenlere Rahmet Diliyoruz”

Programımızda, tüm şehitlerimiz ve Filistin’de şehit düşen kardeşlerimiz için HAK-İŞ Disiplin Kurulu Üyesi Zekeriya Koca tarafından Kur’an tilaveti gerçekleştirildi ve dualar edildi. 

“Gün Bugündür”

Genel Başkanımız Arslan, HAK-İŞ Konfederasyonumuz tarafından başlatılan Filistin’e Destek Kampanyası’na her üyemizin destek olması gerektiğini belirterek, “Yönetim Kurulumuz, Konfederasyonumuz ve sendikalarımız adına yardım kampanyasına 15 milyon TL bağışta bulundu. Bütün çalışanlarımızın, üyelerimizin ve ailelerimizin bu kampanyaya destek vermelerini istiyoruz. Gün bugündür” dedi.

“Filistin’deki Kardeşlerimiz İçin Dua Ediyoruz”

Genel Başkan Yardımcılarımız Devlet Sert, Mehmet Ali Kayabaşı, Genel Sekreterimiz Eda Akbulut ve Genel Sekreter Yardımcımız Fatma Zengin yaptıkların selamlama konuşmalarında, Gazze’de süren savaş dolayısıyla hüzünlü bir program gerçekleştirdiklerini belirterek, HAK-İŞ Konfederasyonumuz tarafından başlatılan Yardım Kampanyasına herkesin destek olması gerektiğini belirttiler.

Programımızda, HAK-İŞ Denetim Kurulumuz Üyesi ve Öz Toprak-İş Sendikamız Genel Başkanı Metin Özben, HAK-İŞ Disiplin Kurulu Başkanımız ve Öz Güven-Sen Genel Başkanı Ömer Yılmaz, HAK-İŞ Disiplin Kurulu Üyesi ve Öz İnşaat-İş Sendikamız Genel Başkanı Zekeriya Koca, Hizmet-İş Sendikamız Onursal ve Kurucu Başkanı ve HAK-İŞ Kudüs Komitesi Başkanımız Hüseyin Tanrıverdi, HAK-İŞ Genel Başkan Danışmanı ve HAK-İŞ Akademisi Başkanımız Prof. Dr. Cengiz Anık, Genel Başkan Danışmanlarımız Dr. Cavit Demiral, Prof. Dr. Yılmaz Yeşil, Doç. Dr. Oğuz Göksu, Dr. Kürşat Tutar tarafından selamlama konuşması gerçekleştirildi.


HABERE AİT GÖRSELLER :

05 Kasım 2023 01:05, Haberler


© 2021 HAK-İŞ Konfederasyonu