ARSLAN'DAN GAZETECİLER GÜNÜ’NDE ANLAMLI ZİYARET

10 Ocak 2024 13:10, Haberler


ARSLAN'DAN GAZETECİLER GÜNÜ’NDE ZİYARET

Genel Başkanımız Mahmut Arslan, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla NTV Ankara Temsilciliğini ziyaret ederek gazetecilerin gününü kutladı. Kırmızı karanfil verdi.

Arslan, NTV Ankara Temsilciliği görevine atanan Ahmet Ergen ile birlikte NTV binasındaki gazetecileri ziyaret ederek kırmızı karanfil dağıttı. Arslan, Ergen’e yeni görevinden başarılar diledi.

Arslan NTV Televizyonunda yayın servisi, reji, kameramanlar ve muhabirleri ziyaret etti.

Genel Başkanımız Arslan, gazetecilik mesleğinin zor bir meslek dalı olduğuna belirterek, son dönemde Filistin ve Gazze’de çok sayıda gazetecinin mesleğini yerine getirirken İsrail’in bombardımanları sonucu hayatını kaybettiğini üzüntü içerisinde ifade etti. Arslan, “Gazze ve Filistin başta olmak üzere dünyanın her yerinde mesleğini yerine getirirken şehit olan basın mensuplarına Allah’tan rahmet diliyorum. Türkiye’de 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nde HAK-İŞ olarak hem gazetecilerin sorunlarını gündeme bir kez daha taşımak, hem de bu sorunların çözümünün sağlanması için birlikte dayanışma içerisinde çalışmalarımızı sürdüreceğiz” dedi.

Ziyaretinde Arslan’a, HAK-İŞ Basın Müşavirimiz Birsen Çiçek Odabaşı eşlik etti.

HABERE AİT GÖRSELLER :

10 Ocak 2024 13:10, Haberler


© 2021 HAK-İŞ Konfederasyonu