HAK-İŞ VE ASBÜ ARASINDA İŞBİRLİĞİ PROTOKOLÜ

10 Ocak 2024 17:49, Haberler


HAK-İŞ VE ASBÜ ARASINDA İŞBİRLİĞİ PROTOKOLÜ 

HAK-İŞ Konfederasyonu ile Ankara Sosyal Bilimler Üniversitesi (ASBÜ) arasında üniversite-sivil toplum işbirliğinin gelişimine katkı sağlamak ve ortak çalışmalar yürütmek amacıyla işbirliği protokolü, Genel Başkanımız Mahmut Arslan ve ASBÜ Rektörü Prof. Dr. Musa Kazım Arıcan tarafından imzalandı.

Ankara Sosyal Bilimler Üniversitesi’nde 10 Ocak 2024 tarihinde gerçekleşen imza törenine Genel Başkanımız Mahmut Arslan, ASBÜ Rektörü Prof. Dr. Musa Kazım Arıcan, Genel Sekreterimiz Eda Akbulut, Kültür Sanat Komite Başkanımız ve Basın Müşavirliği Birim Amiri Birsen Çiçek Odabaşı, Eğitim ve Planlama Komite Başkanımız ve Projeler Birim Amirimiz Recep Atar, ASBÜ İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hilmi Demir, ASBÜ Sosyokent Genel Müdürü Prof. Dr. Erdal Akdeve, ASBÜ Genel Sekreteri Saim Durmuş, ASBÜ Sürekli Eğitim Merkez Müdürü Doç. Dr. İzzet Arı, Öğr. Gör. Gazi Doğan katıldı.

Genel Başkanımız Arslan, Konfederasyonumuz HAK-İŞ hakkında bilgi verdi. Arslan, HAK-İŞ’in kendi inanç ve değerler bütününden yola çıkarak Türk Endüstri ilişkiler sisteminde yeni bir model oluşturmak adına önemli araştırmalar gerçekleştirdiğini ifade etti. Arslan, yeni model oluşturma konusunda ikili işbirliği anlaşmalarının bilgi ve tecrübe paylaşımı noktasında katkısının büyük olacağını belirtti. 

ASBÜ Rektörü Prof. Dr. Kazım Arıcan, HAK-İŞ’in Türkiye’deki sendikacılık anlayışına farklı bir yaklaşım getirdiğini belirterek, işbirliği protokolü ile karşılıklı tecrübe paylaşımının çok değerli olduğunu, protokolün zaman içerisinde daha da geliştirileceğinin altını çizdi.

Konuşmaların ardından HAK-İŞ Konfederasyonu ile Ankara Sosyal Bilimler Üniversitesi arasında ikili işbirliği anlaşması imzalandı.

HABERE AİT GÖRSELLER :

10 Ocak 2024 17:49, Haberler


© 2021 HAK-İŞ Konfederasyonu