ARSLAN, KEÇİÖREN BELEDİYESİ TOPLU İŞ SÖZLEŞMESİ İMZA TÖRENİNE KATILDI

20 Şubat 2024 23:04, Haberler


ARSLAN, KEÇİÖREN BELEDİYESİ TOPLU İŞ SÖZLEŞMESİ İMZA TÖRENİNE KATILDI


Genel Başkanımız Mahmut Arslan, 20 Şubat 2024 tarihinde Hizmet-İş Sendikamız ile Keçiören Belediyesi arasında düzenlenen toplu iş sözleşmesi imza törenine katıldı.

İmza törenine Genel Başkanımız Mahmut Arslan, Cumhur İttifakı Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Turgut Altınok, Hizmet-İş Sendikamız Ankara 2 No’lu Şube Başkanı Recep Dere, AK Parti Ankara Keçiören Belediye Başkan Adayı Zafer Çoktan, AK Parti Keçiören İlçe Başkanı Kadir Karapınar, MHP Keçiören İlçe Başkanı Metin Bayrakçı, Hizmet-İş Sendikası işyeri sendika temsilcileri, üyeler ve basın mensupları katıldı.

Arslan: “Güzel Çalışmalara Vesile Olacağız”

Keçiören Belediyesi önünde gerçekleştirilen toplu iş sözleşmesi imza töreninde konuşan Arslan; “Bugün, Keçiören’de tarihî bir an yaşıyoruz. Hayırlı yolun sonunda bir toplu iş sözleşmesi imza töreni için buradayız. Özellikle şirkette çalışan arkadaşlarımız için Belediye Başkanımızın yaptığı fedakârlığı ve kadrolu arkadaşlarımız için ortaya koyduğu çabayı yakından biliyorum. Bugün Keçiören Belediyesi’nde yaptığımız toplu iş sözleşmesini inşallah yine Turgut Altınok’la Büyükşehir Belediyesi’nde de yapacağız” dedi.

“Toplu iş sözleşmesinin hem Keçiören’imiz, hem Ankara’mız hem de bütün ülkemiz için hayırlar getirmesini diliyorum” diyerek iyi dileklerini sunan Arslan, “Toplu iş sözleşmesinin sonuçlanmasında emeği geçen Hizmet-İş Sendikamız Başkan Yardımcılarımıza, Hizmet-İş Sendikamızın Şube Başkanı ve yönetim kurulu üyelerine, Hizmet-İş Sendikamız genel merkez uzmanlarımıza ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Bütün bu çabalarımız sonucunda bizi kırmayarak sözleşmenin başarılı bir şekilde imzalanmasında emeği geçen Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız ve Keçiören Belediye Başkanımız Turgut Altınok’a gönülden teşekkür ediyorum. Sözleşme, çalışanlarımız, Konfederasyonumuz HAK-İŞ ve Sendikamız HİZMET-İŞ için güzel çalışmalara vesile olacak” diye konuştu.

Altınok: “Bütçe İmkânımızı Sonuna Kadar Zorladık”

Belediyenin bütçesini sonuna kadar zorlayıp zam oranını oluşturduklarını dile getiren Keçiören Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Turgut Altınok sözleşmenin hayırlı olması dileğinde bulunarak, “Bütçe imkânımızı sonuna kadar zorladık. Gönül istiyor daha çok, daha çok, daha çok verelim. Biliyorsunuz 65 çalışanımız hariç çalışan arkadaşlarımızın yüzde 98’i mesai alıyor. Dolayısıyla alacağınız maaş mesai ile beraber 30-35 bin lira arası olacaktır. Mesaiyle beraber 50-52 bin lira maaş alacaklar” şeklinde konuştu.

HABERE AİT GÖRSELLER :

20 Şubat 2024 23:04, Haberler


© 2021 HAK-İŞ Konfederasyonu