ARSLAN, KEÇİÖREN’DE İFTAR PROGRAMINA KATILDI

28 Mart 2024 10:54, Haberler


ARSLAN, KEÇİÖREN’DE İFTAR PROGRAMINA KATILDI

Genel Başkanımız Mahmut Arslan, Hizmet-İş Sendikamızın Ankara 2 No'lu Şubesi tarafından 27 Mart 2024 tarihinde Keçiören’de düzenlenen iftar programına katıldı. 

Programa, Genel Başkanımız Mahmut Arslan'ın yanı sıra, Hizmet-İş Sendikamızın Kurucu Başkanı Hüseyin Tanrıverdi, AK Parti Ankara Milletvekilleri Orhan Yegin ve Kurtcan Çelebi, Hizmet-İş Sendikamızın Genel Sekreter Yardımcısı Mehmet Yeşilyurt, AK Parti Keçiören Belediye Başkan Adayı Zafer Çoktan, AK Parti Keçiören Belediye Meclis Üyesi Fatih Ünal, Hizmet-İş Sendikamızın Genel Denetleme Kurulu Üyesi Gaye Polat, Ankara 2 No'lu Şube Başkanı Recep Dere, Şube Yönetim Kurulu Üyeleri, Keçiören Belediyesinde çalışan üyelerimiz katıldı.

Genel Başkanımız Mahmut Arslan, HAK-İŞ ve bağlı sendikalarımızın Keçiören Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Turgut Altınok ile uzun ve verimli bir çalışma dönemi geçirdiğini belirterek, "Sayın Altınok Keçiören’e çok büyük yatırımlar yaptı. HAK-İŞ olarak verdiği kaliteli hizmetlerin şahidiyiz” dedi. 

Arslan, Cumhur İttifakı Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Turgut Altınok’a Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Zafer Çoktan’a da Keçiören Belediye Başkanlığı yarışında başarılar dilerken, iftar programına katılan çalışanlara da teşekkür etti ve “31 Mart Pazar günü bayram günümüz olsun” dedi.

AK Parti Keçiören Belediye Başkan Adayı Zafer Çoktan da yaptığı konuşmada, "Keçiören Belediyesi'ne Türkiye'ye örnek olmuş hizmetler yapıldı. Bayrağı devraldığımız zaman belediye personelimizle beraber bir ekip ruhuyla, yaşadığımız şehri daha nasıl yukarılara taşıyabiliriz? Daha nasıl yaşanabilir bir şehir haline getirebiliriz? yavrularımızın, eşlerimizin, çocuklarımızın, büyüklerimizin huzurla gezebildiği, huzurla alışveriş yapabildiği, tertemiz sokaklarında, caddelerinde gezebildiği, huzurlu bir kent haline nasıl getirebiliriz? Bunun mücadelesi içinde olacağız" dedi.

HABERE AİT GÖRSELLER :

28 Mart 2024 10:54, Haberler


© 2021 HAK-İŞ Konfederasyonu