ARSLAN’DAN ARNAVUTLUK’TA TİKA VE ALSAR VAKFINA ZİYARET

09 Mayıs 2024 14:24, Haberler


ARSLAN’DAN ARNAVUTLUK’TA TİKA VE ALSAR VAKFINA ZİYARET

Genel Başkanımız Arslan ve beraberindeki heyet, 9 Mayıs 2024 tarihinde TİKA ve ALSAR Vakfına ziyaretlerde bulundu.

Genel Başkanımız ve beraberindeki heyet Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı (TİKA) Arnavutluk Tiran Ofisi Koordinatörü Mustafa Atai le görüştü. Arslan HAK-İŞ ve Arnavutluk Bağımsız Sendikalar Konfederasyonu (BSPSH) ile ortaklaşa düzenlenen ve TİKA tarafından desteklenen Türkiye-Arnavutluk İlişkilerinin 101. Yılı: Emek Örgütlerinin İki Ülke İlişkilerine Katkıları projesine katkılarından dolayı teşekkürlerini iletti.

ALSAR vakfı ziyaretinde Genel Başkanımız Arslan, vakıf başkanı Mehdi Gurra ile görüştü. Arslan ziyarette vakıfın Arnavutluk ve bölgedeki çalışmalarına ilişkin bilgi aldı. 

ALSAR Vakfı ziyaretinde Genel Başkanımız Arslan'a, Genel Başkan Yardımcımız Yunus Değirmenci, Genel Sekreterimiz Eda Akbulut, Genel Sekreter Yardımcımız Fatma Zengin, HAK-İŞ Disiplin Kurulu Başkanı ve Öz Güven Sen Sendikamızın Başkanı Ömer Yılmaz, Disiplin Kurulu Üyesi ve OLEYİS Sendikamızın Başkanı Vedat Böke, Denetim Kurulu Üyesi ve Öz Toprak İş Sendikamızın Başkanı Metin Özben, HAK-İŞ İstanbul İl Başkanımız Mustafa İluk, HAK-İŞ Türk Dünyası Komitesi Başkanımız Fatih Bakırtaş, Dış İlişkiler Koordinatörümüz Merita Yıldız eşlik etti.


HABERE AİT GÖRSELLER :

09 Mayıs 2024 14:24, Haberler


© 2021 HAK-İŞ Konfederasyonu