HAK-İŞ’TEN DÜNYA ENGELLİLER HAFTASINDA ANLAMLI ZİYARET

16 Mayıs 2024 10:26, Haberler


HAK-İŞ’TEN DÜNYA ENGELLİLER HAFTASINDA ANLAMLI ZİYARET

Genel Sekreter Yardımcımız Fatma Zengin ve HAK-İŞ Engelliler Komitesi Başkanımız Sümeyye Koca Aktaş, Dünya Engelliler Haftası kapsamında 15 Mayıs 2024 tarihinde, sendikalarımızın genel merkez ve Engelli Komite temsilcilerinden oluşan heyetle Saray Engelsiz Yaşam Bakım Rehabilitasyon ve Aile Danışma Merkezi Müdürlüğü’ne ziyaret gerçekleştirildi. 

Genel Sekreter Yardımcımız Fatma Zengin, "10-16 Mayıs Dünya Engelliler Haftası dolayısıyla HAK-İŞ olarak, engelli bireylerin karşılaştığı tüm sorunlara hassasiyetle yaklaşıyoruz. Engelli Komitemiz ve Konfederasyonumuza bağlı sendikalarımızla birlikte sendikal faaliyetlerimizi engelli bireyler için de geliştirme gayretindeyiz. Öz Sağlık-İş Sendikamızın üyelerinin yer aldığı Saray Engelsiz Yaşam Merkezi’nde, engelli bireylerin topluma bağımsız bir şekilde katılması konusunda yaptığı çalışmalardan dolayı Kurum Müdürü Bekir Demiryılmaz’a teşekkür ediyoruz" dedi. 

Saray Engelsiz Yaşam Merkezi Kurum Müdürü Bekir Demiryılmaz, HAK-İŞ Konfederasyonu’nun engelliler konusunda gösterdiği hassasiyetten ve gerçekleştirdiği ziyaretten mutluluk duyduğunu belirtti.

HABERE AİT GÖRSELLER :

16 Mayıs 2024 10:26, Haberler


© 2021 HAK-İŞ Konfederasyonu