ARSLAN FİLİSTİNLİ HEYET İLE BİR ARAYA GELDİ

14 Mayıs 2024 20:31, Haberler


ARSLAN FİLİSTİNLİ HEYET İLE BİR ARAYA GELDİ

Genel Başkanımızın Mahmut Arslan, 14 Mayıs 2024 tarihinde, Öz Sağlık-İş Sendikamız tarafından Gazze'de 2023 yılında açılışı gerçekleştirilen Gazze Umut Köprüsü Engelliler Okulu’nun Müdürü Ebu Ali Mustafa ve Deniz Feneri Yöneticileri ile bir araya geldi.

Ziyarette Deniz Feneri Ankara Şubesi Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Karademir, Deniz Feneri Ankara Şubesi Uluslararası İlişkiler Sorumlusu Ufukcan Değer, ASBÜ Öğretim Görevlisi Zahir Elbeg, El Bera Ebu Muammer bulundu.

Gazze’li yetim ve engelli çocukların hem eğitim alacağı hem de rehabilitasyon merkezinde tedavi olabileceği 350 öğrenci kapasiteli Öz Sağlık İş Sendikası-Deniz Feneri Umut Köprüsü Engelliler Okulu geçtiğimiz yıl faaliyete başlamış ancak İsrail’in Gazze’de gerçekleştirdiği katliamlar sonucu okulda eğitime ara verilmişti.

Genel Başkanımız Arslan, Filistin ve Gazze’de 7 Ekim’den bu yana bir insanlık dramı yaşandığını ve katil İsrail’in Filistinlileri katlederek soykırım gerçekleştirdiğini ifade etti. Arslan “İsrail’e dokunmayan zihniyeti lanetliyoruz. Bu utanç verici bir durum. Türkiye’nin attığı çok önemli adımlar var. Ama daha fazlasını istiyoruz” dedi.

HAK-İŞ’in kurulduğu günden bu yana Filistin ve Gazze için yoğun bir mücadele verdiğini hatırlatan Arslan, Başkenti Kudüs olan özgür ve bağımsız Filistin devleti kuruluncaya kadar HAK-İŞ’in mücadelesinin devam edeceğinin altını çizdi.

HABERE AİT GÖRSELLER :

14 Mayıs 2024 20:31, Haberler


© 2021 HAK-İŞ Konfederasyonu