ARSLAN’DAN KKTC ÇALIŞMA BAKANI GARDİYANOĞLU’NA ZİYARET

24 Mayıs 2024 13:59, Haberler


ARSLAN’DAN KKTC ÇALIŞMA BAKANI GARDİYANOĞLU’NA ZİYARET

Genel Başkanımız Mahmut Arslan Başkanlığındaki HAK-İŞ Yönetim Kurulumuz, 24 Mayıs 2024 tarihinde Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Sadık Gardiyanoğlu’nu makamında ziyaret etti.

Genel Başkanımız Mahmut Arslan’a, Genel Başkan Yardımcılarımız Yunus Değirmenci, Devlet Sert, Halil Çukutli, Mehmet Ali Kayabaşı, Genel Sekreterimiz Eda Akbulut ve KKTC Kamu-Sen Sendikamızın Genel Başkanı Metin Atan ve Yönetim Kurulu üyeleri eşlik etti. 

Arslan, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Sadık Gardiyanoğlu’na HAK-İŞ'in ve KKTC Kamu-Sen'in çalışmaları hakkında bilgiler verdi. Arslan ve Gardiyanoğlu, çalışma hayatının sorunları ve çözüm önerilerine ilişkin karşılıklı görüş alışverişinde bulundu.

Arslan, HAK-İŞ Konfederasyonumuzun KKTC Temsilciliğinin açılışı yapacağız Kamu Sen bizim açımızdan adanın Türkleri açısından önemli bir misyonu var her zaman Türkiye KKTC ilişkilerinde sorumluluklarımızın farkında olarak hareket ediyoruz dedi.

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Sadık Gardiyanoğlu da Genel Başkanımız Mahmut Arslan'a ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.

Gardiyanoğlu, ben bu ikili temaslara çok büyük önem veririm ilişkilerin gelişmesiyle ilgili sendikalardan sorumlu bir bakan olarak elimizden ne geliyorsa yapmaya da hazırız ifadelerini kullandı.


HABERE AİT GÖRSELLER :

24 Mayıs 2024 13:59, Haberler


© 2021 HAK-İŞ Konfederasyonu