ARSLAN, HANİYE İÇİN DÜZENLENEN DUA ETKİNLİĞİNE KATILDI

31 Temmuz 2024 19:44, Haberler


ARSLAN, HANİYE İÇİN DÜZENLENEN DUA ETKİNLİĞİNE KATILDI

Genel Başkanımız Mahmut Arslan, Filistin davasının önde gelen isimlerinden, Filistin eski Başbakanı ve Hamas Siyasi Büro Şefi İsmail Haniye'nin Tahran'da gerçekleştirilen alçakça bir suikast sonucu hayatını kaybetmesi nedeniyle 31 Temmuz 2024 tarihinde Ankara Hacı Bayram-ı Veli Camiinde gerçekleştirilen dua etkinliğine katıldı.

Ankara Hacı Bayram-ı Veli Camiinde gerçekleştirilen Dua etkinliğine Genel Başkanımız Mahmut Arslan, Memur Sen Genel Başkanı Ali Yalçın, HAK-İŞ Kudüs Komitesi Başkanımız Hüseyin Tanrıverdi, Konfederasyonumuza bağlı sendikalarımızın yöneticileri, Sivil Toplum ve siyasi parti temsilcileri ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Filistin eski Başbakanı ve Hamas Siyasi Büro Şefi İsmail Haniye için Diyanet İşleri Başkanlığı Ankara İl Müftüsü Hasan Çınar tarafından dua edilerek Allah’tan rahmet dilendi. 

Dua etkinliğinde konuşan Memur Sen Genel Başkanı Ali Yalçın, "3 Ağustos 2024 tarihinde 81 İlde ve Ankara’da yapılacak anma ve ABD Büyük Elçiliğine yürüyüş için Filistin davasına gönül vermiş tüm halkımızı davet ediyoruz" dedi.

Genel Başkanımız Mahmut Arslan’ın yanı sıra Türkiye’nin 81 ilinde il başkanlarımız da yapılan dua programlarına katılım gösterdi.


HABERE AİT GÖRSELLER :

31 Temmuz 2024 19:44, Haberler


© 2021 HAK-İŞ Konfederasyonu