HAK-İŞ’TEN KOCAELİ’DE KİTLESEL BULUŞMAYA DAVET

03 Eylül 2024 09:21, Haberler


HAK-İŞ’TEN KOCAELİ’DE KİTLESEL BULUŞMAYA DAVET

HAK-İŞ Konfederasyonu olarak, 5 Eylül 2024 tarihinde Kocaeli’de “Haklarımız İçin Meydanlardayız” temasıyla gerçekleştireceğimiz miting öncesi, Genel Başkan Yardımcımız Yunus Değirmenci, basın toplantısı gerçekleştirerek Kocaeli halkı ve basın mensuplarını mitingimize davet etti.

Değirmenci, “Vergi adaletsizliği, sendikal baskılar, işten çıkarmalar ve sürgünler, Kamu Çerçeve Protokolü'ne ek protokol zam talebi, kayıt dışı istihdam, kapsam dışında kalanlar için kadro talebi, örgütlenmenin önündeki engeller ve iş kazaları başta olmak üzere çalışma hayatının gündemindeki konulara ilişkin taleplerimizi dile getirmek üzere kitlesel mitinglerimizin ikincisini Kocaeli’de gerçekleştireceğiz” dedi.

HAK-İŞ Kocaeli İl Başkanlığımızda 2 Eylül 2024 tarihinde düzenlenen basın toplantısına Genel Başkan Yardımcımız Yunus Değirmenci, Genel Sekreterimiz Eda Akbulut, Genel Sekreter Yardımcımız Hamdi Abdullah Koçoğlu, Hizmet-İş Sendikamızın Genel Başkan Yardımcısı İdris Ersoy, HAK-İŞ Kocaeli İl Başkanımız ve Hizmet-İş Sendikamızın Kocaeli Şube Başkanı Muharrem Subaşı, HAK-İŞ’e bağlı sendikalarımızın İl ve Şube Başkanları ile basın mensupları katıldı.

İlk mitingimizi Kayseri’de büyük bir coşkuyla gerçekleştirdiğimizi hatırlatan Değirmenci, “Yaptığımız mitingimizde, emek ve emekçi adına gerçekten görülmeye değer, muhteşem bir tablo vardı. Emekçilerin yoğun katılımıyla, Genel Başkanımız Sayın Mahmut Arslan liderliğinde gerçekleştirdiğimiz Kayseri mitingimizde, emekçilerin taleplerini, tek yürek olup, hep bir ağızdan haykırdık” dedi.

Kocaeli’ni sanayinin kalbinin attığı, Türkiye ekonomisinin çarklarının döndüğü, emeğin ve alınterinin başkenti olarak nitelendiren Değirmenci, Kocaeli mitingimizi de büyük bir coşkuyla gerçekleştireceğimizi belirtti.

Değirmenci, “Kayseri’den sonra Kocaeli’de de büyük ses getirecek mitingimizi, yine emekçilerin yoğun katılımıyla gerçekleştireceğiz. Kocaeli mitingimizde de vergi adaletsizliği, sendikal baskılar, işten çıkarmalar ve sürgünler, Kamu Çerçeve Protokolü’ne ek protokol zam talebi, kayıt dışı istihdam, kapsam dışı kalanların kadroya alınması, örgütlenmenin önündeki engeller ve iş kazaları başta olmak üzere çalışma hayatına ilişkin konularda taleplerini dile getireceğiz” ifadelerini kullandı.

HABERE AİT GÖRSELLER :

03 Eylül 2024 09:21, Haberler


© 2021 HAK-İŞ Konfederasyonu