ARSLAN ŞUBE BAŞKANLARI İLE BİR ARAYA GELDİ

26 Eylül 2024 18:05, Haberler


ARSLAN ŞUBE BAŞKANLARI İLE BİR ARAYA GELDİ

Genel Başkanımız Mahmut Arslan 26 Eylül 2024 tarihinde, Hizmet-İş Sendikamızın yeni kurulan Ankara 6, 7, 8 ve 9 No’lu Şube Başkan ve Yardımcıları ile Hizmet-İş Sendikamızın Genel Merkezinde bir araya geldi.

Toplantıya, Genel Başkanımız Mahmut Arslan, Hizmet-İş Sendikamızın Genel Başkan Vekili İdris Ersoy, Genel Başkan Yardımcıları Celal Yıldız ve Mehmet Keskin, Genel Sekreter Oğuz Aksoy, Genel Sekreter Yardımcısı Mehmet Yeşilyurt, Ankara 3 No’lu Şube Başkanı Fatih Mehmet Bakırtaş, Ankara 6 No’lu Şube Başkanı Veysel Şaşkın, Ankara 7 No’lu Şube Başkanı Oğuz Kağan Fakılı, Ankara 8 No’lu Şube Başkanı Cengiz Türkoğlu, Ankara 9 No’lu Şube Başkanı Emrah Murat Peçenek, Şubelerin Başkan Yardımcıları, Hukuk İşleri Daire Başkanı Kürşat Kaya, Toplu İş Sözleşmesi Daire Başkanı Yakup Türkalp ve uzmanlar katıldı.

Ankara’da 9 Şubemiz Oldu”

Genel Başkanımız Mahmut Arslan, Ankara 6 No’lu, 7 No’lu, 8 No’lu ve 9 No’lu şubeleri kurarak Ankara’daki şube sayısının dokuza yükselttildiğini belirterek, “Ankara’daki üyelerimizi temsil noktasında daha etkin bir duruma geldik. Üyelerimizin talep ve isteklerine daha hızlı çözüm bulabileceğiz. Yeni kurulan şubelerimizin yönetim kurulu üyelerine görevlerinde başarılar diliyorum” dedi.

“Ankara Büyükşehir Belediyesi Bizim İçin Önemli”

Genel Başkanımız Mahmut Arslan, Ankara Büyükşehir Belediyesi çalışanlarının sendikamız üyesi olmasının büyük bir anlam ifade ettiği belirterek, “1994 yılından itibaren Ankara Büyükşehir Belediyesi’nde var olduk. Yeniden Ankara Büyükşehir Belediyesi’ndeki üyelerimizin haklarını korumak, yaşam şartlarının ekonomik  ve sosyal yönden iyileştirilmesi noktasında çalışmalarımızı yapacağız” diye konuştu.

Türkiye’nin En Güçlü Sendikasıyız”

Sendikamız HİZMET-İŞ’in kurumsal yapısı itibariyle Türkiye’nin en güçlü sendikası olduğunu dile getiren Arslan, “Hiçbir sendikanın düşünmediği, yapmadığı şeyleri yapıyoruz. Ülkemizin, bölgemizin, küremizin bütün mağdur ve mazlumları ile bağını koparmayan, dünyanın neresinde insan hakları ihlali, bir zulüm varsa onun karşısında yer almaya, mazlumların yanında yer almaya çaba sarf ediyoruz” şeklinde konuştu.

Şube Başkan ve Başkan Yardımcıları da Genel Başkanımız Mahmut Arslan ve Hizmet-İş Sendikamızın Yönetim Kurulu Üyelerine desteklerinden dolayı teşekkür ettiler.

Arslan Hizmet-İş Sendikamızın Yeni Kurulan Amasya İl Başkanlığı Yönetimini Kabul Etti

Genel Başkanımız Mahmut Arslan, Hizmet-İş Sendikamızın yeni kurulan Amasya İl Başkanlığı Yönetim Kurulu Üyeleri ile bir araya geldi.

Genel Başkanımız Arslan, Hizmet-İş Sendikası Amasya İl Başkanı Serdar Gül ile Başkan Yardımcıları Satılmış Keklik ve Mustafa Ertürk’e görevlerinde başarılar diledi.

HABERE AİT GÖRSELLER :

26 Eylül 2024 18:05, Haberler


© 2021 HAK-İŞ Konfederasyonu