TORUNTAY:TV8 ‘HABER AKTİF’ PROGRAMINA KATILDI

29 Nisan 2013 14:00, Haberler


TORUNTAY:TV8 ‘HABER AKTİF’ PROGRAMINA KATILDI

 

HAK-İŞ Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Toruntay TV8 ‘Haber Aktif’ programına katıldı. Programda yaklaşan 1 Mayıs kutlamaları masaya yatırıldı. Diğer konfederasyon temsilcilerinin de katıldığı programda Genel Başkan Yardımcımız Toruntay HAK-İŞ’in görüş ve yaklaşımlarını anlattı.

 

Yaklaşan 1 Mayıs kutlamaları ile ilgili olarak yöneltilen soruya “1 Mayıs’ta Türkiye’nin bütün illerinde olacağız” cevabını veren Toruntay: “Taksim’de de, Karabük’te, 81 ilimizin tamamında kutlamalara katılacağız. Özellikle Karabük’te geniş katılımlı bir miting düzenliyoruz. Biz HAK-İŞ olarak 1 Mayıs’ın bir demokratik hak olduğunu ve her yerde kutlanabileceğini savunuyoruz. Taksim Meydanı konusunda zaten 1992’de bütün yasakları yıkarak Taksim’de 1 Mayıs kutlayan ilk konfederasyonuz, bu nedenle bu yıl da Taksim’de olacağız” dedi.

Toruntay 1 Mayıs ile ilgili sen-ben kavgası içinde olmadıklarını, sonuçta emekçilerin bayramı olan bu günün sorunların, sıkıntıların dile getirildiği barışçı bir eylem şeklinde kutlanmasını arzu ettiklerini ifade etti.

 

Video Linki için tıklayınız…

 

 

HABERE AİT GÖRSELLER :

29 Nisan 2013 14:00, Haberler


© 2021 HAK-İŞ Konfederasyonu