ARSLAN, “BİRLİK, DAYANIŞMA VE KARDEŞLİĞİMİZ DAİM OLSUN!”

20 Nisan 2026 14:00, Haberler


ARSLAN, “BİRLİK, DAYANIŞMA VE KARDEŞLİĞİMİZ DAİM OLSUN!”

 Genel Başkanımız Mahmut Arslan,  Hizmet-İş Sendikamızın 2026 yılı 2. Grup Büyük Temsilci Buluşmasına  katılmak üzere gittiği Antalya’da teşkilat mensuplarımız tarafından büyük bir coşku ve heyecanla karşılandı.

20 Nisan 2026 Pazartesi günü gerçekleşen karşılama programına, Genel Başkanımız Arslan ile birlikte,  Genel Başkan Yardımcımız ve Hizmet-İş Sendikamızın Genel Başkan Vekili Halil Özdemir, Genel Başkan Yardımcıları İdris Ersoy ve Celal Yıldız, Şube Başkanlıkları ve yönetim kurulu üyeleri, işyeri sendika temsilcileri, komite başkanları ve yardımcıları ile uzmanlar katıldı.

Hep Beraber, Hep Birlikteyiz

Genel Başkanımız Arslan, “Ülkemizin farklı bölgelerinden uzun yollar aşarak yolculuklar yaparak geldiniz. Teşekkür ederiz. Allah razı olsun. Hep beraber, hep birlikteyiz. Beraberiz. Rabbim birliğimizi, dayanışmamızı, kardeşliğimizi daim etsin inşallah. Sizlere en kalbi duygularımla teşekkür ediyorum” dedi.

Siz Varsanız Bütün Bunların Bir Anlamı Var

Teşkilatımızın büyüklüğünün birlik ve beraberlikten geldiğini vurgulayan Arslan, birlik ve beraberlik içinde mücadelenin devam edeceğini ifade ederek, “Bu toplantıları anlamlı kılan, buralara anlam katan elbette sizsiniz. Siz varsanız bütün bunların bir anlamı var. Onun için hepimiz, önümüze ve geleceğimize ışık tutacak çok önemli konuları birlikte konuşacağız, paylaşacağız” dedi.

Temsilcilerimiz Daha Donanımlı Hale Gelecek”

Temsilci buluşmasında ülke ve dünya gündemine ilişkin konuların ele alınacağını, sendikamızın mücadele ettiği başlıklar ile kazanımların değerlendirileceğini belirten Arslan, temsilci eğitimlerine de dikkat çekerek, “Bu toplantılarımız aynı zamanda temsilci eğitimlerimiz olacak. Burada edineceğiniz yeni bilgilerle iş yerlerinize döneceksiniz, daha donanımlı bir hale geleceksiniz” dedi.

HABERE AİT GÖRSELLER :

20 Nisan 2026 14:00, Haberler


© 2024-2025 HAK-İŞ Konfederasyonu